Ποια ήταν η δική σου πρώτη αντίδραση όταν άκουσες το νέο τραγούδι της Adele Easy on Me; Μεγάλη χαρά που επιτέλους μία από τις πιο αγαπημένες μας καλλιτέχνιδες επέστρεψε με νέο υλικό; Λύπη και μελαγχολία για τους στίχους και την μελωδία του τραγουδιού; Κλάμα και ένστικτο να μπεις σε ένα οποιοδήποτε μέσο με ρόδες και να κοιτάξεις δραματικά έξω από το παράθυρο όσο παίζει το τραγούδι στο background, σαν να πρωταγωνιστείς στην δική σου ρομαντική κομεντί και είναι η στιγμή που χωρίζεις; Διάθεση να αναδημιουργήσεις το τέλειο cat eye της ίδιας; Όλες απόλυτα λογικές αντιδράσεις. Η Lizzo από την άλλη πλευρά, έκανε την επιλογή να γιορτάσει την επιστροφή της Adele με τελείως δικό της τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο τουίτερ όπου ακούει το ήδη σούπερ πετυχημένο single και, αντί να κλαίει, να φωνάζει ή έστω να τρώει παγωτό για να κατέβουν κάτω τα φαρμάκια, εκείνη κάνει twerking φορώντας φόρμες και περνώντας μάλλον υπέροχα.

“Kαινούργιο τραγούδι της Adele, θα τρελαθώ”, ήταν η περιγραφή της κάτω από το βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να κάνει twerk σε αργούς ρυθμούς, σε αρμονία με το πιάνο του Easy on Me και την συγχαίρουμε για τον τρόπο που βρήκε για να γιορτάσει την κυκλοφορία της πρώτης δουλειάς της Adele εδώ και πέντε χρόνια. Αναρωτιόμαστε τι θα κάνει η Lizzo τέτοια ώρα αύριο, όταν ολόκληρο το νέο άλμπουμ με τίτλο 30 θα είναι διαθέσιμο. Ίσως μέχρι τότε να μας έχει πείσει να την συνοδέψουμε στο twerking.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!