Τόσο το τεύχος του Σεπτεμβρίου όσο και το τεύχος του Μαρτίου, είναι τα δυο πιο σημαντικά όλης της χρονιάς, καθώς ανοίγουν την σεζόν. Για αυτό το λόγο, όλα τα μεγάλα έντυπα φροντίζουν να έχουν στο εξώφυλλό τους όσο το δυνατόν πιο ‘χοτ’ ονόματα, ανάλογα με το κοινό τους, και αυτά με τη σειρά τους φροντίζουν να δώσουν μια αρκετά catchy ιστορία στα πλαίσια της συνέντευξης.

Για την Βρετανική Vogue, τη ‘δουλειά’ αυτή ανέλαβε η Naomi Cambell, ενώ στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, στην Αμερικανική Vogue, επιλέχθηκε η Kim Kardashian. Ανάμεσα στις άψογες εικόνες που έπλασε η δημιουργική ομάδα του περιοδικού, και τις αρκετά βαρύγδουπες δηλώσεις της mega-influencer και επιχειρηματία σχετικά με τον γάμο της, ξεχώρισε και κάτι ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ως συνήθως το εξώφυλλο συνοδεύτηκε και με online content που στην προκειμένη δεν ήταν το κλασσικό “73 Questions”, αλλά μια ξενάγηση στο σπίτι της Kim, στο Calabass, από την ίδια φυσικά. Σε αυτό το tour με τίτλο “Inside Kim Kardashian’s Home Filled With Wonderful Objects” όντως είδαμε μπόλικα ‘υπέροχα’ και άλλο τόσο ενδιαφέροντα αντικείμενα, ένα εκ των οποίων ήταν και η ζωγραφιά της 8χρονης κόρης της North.

Δείχνοντας το έργο της κόρης της περήφανα, μια ζωγραφιά με κάρβουνο που θα χαρακτηρίζαμε ένα τσικ creepy, η KK είπε, “Είναι κάρβουνο, οπότε μάλλον σημαίνει πως ήταν σε emo διάθεση”, εξηγώντας παράλληλα πως το έφτιαξε ενώ ήταν σε καραντίνα στο δωμάτιό της αναρρώνοντας από τον Covid.  “Λατρεύω να βλέπω τις διαφορές στην προσωπικότητα και στην διάθεση και όλα όσα τα οποία περνάει, και νιώθει. Είναι ένα πολύ ωραίο χόμπυ για εκείνη”, συμπλήρωσε η περήφανη μαμά.

Δες την ζωγραφιά παρακάτω:

https://pagesix.com/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/kim-kardashian-house192-.jpg?quality=90&strip=all&w=1024

Youtube/ Vogue

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!