Σε περίπτωση που είσαι αστροναύτης και έλειπες σε κάποια αποστολή στον Άρη το τελευταίο εξάμηνο, σε πληροφορούμε ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι σε διαδικασία διαζυγίου, ζουν χωριστά εδώ και αρκετό καιρό και εν τω μεταξύ ο Κanye τα έφτιαξε και χώρισε με την Irina Shayk, προσπαθεί να αλλάξει το όνομά του σε Ye και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο visual album. Χαμός γενικά, αν σου ήρθε επιθυμία να επιστρέψεις στον Άρη δεν σε αδικούμε καθόλου.

Σε όλα τα παραπάνω λοιπόν προστέθηκε και ένα ακόμα στοιχείο που μας έκανε να απορούμε με το τι ασχολούνται οι πλούσιοι άνθρωποι γενικότερα, όταν ακούσαμε πως η Kim Kardashian εμφανίστηκε στην συναυλία του πρώην συζύγου της φορώντας νυφικό, αφού της ζήτησε ο ίδιος να συμμετέχει στην παρουσίαση του Donda, του νέου δίσκου του και εκείνη δέχτηκε. Το event διεξήχθη στο Chicago, την πόλη στην οποία γεννήθηκε ο West, μπροστά από σχεδόν 400.000 θεατές που προσκλήθηκαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα, ενώ στον συναυλιακό χώρο υπήρχαν κιόσκια εμβολιασμού για τους ανεμβολίαστους (αν και αυτό δεν θα τους προστάτευε την συγκεκριμένη στιγμή αλλά ας μην πιάσουμε και αυτό το θέμα τώρα και μπερδευτούμε περαιτέρω).

Η Κim λοιπόν παραβρέθηκε και εκείνη στο live μαζί με τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού και εμφανίστηκε στην σκηνή κατά την διάρκεια του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ, με τίτλο No Child Left Behind. Φορούσε ένα αρκετά εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Balenciaga και “σύμφωνα με πηγές” ήταν εξαιρετικά χαρούμενη που συμμετείχε στο όραμα του Kanye, καθώς πάντα υποστήριζε την καριέρα του.
Κατά την ταπεινή μας άποψη βέβαια, η συμμετοχή της Kim δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί τόσο, καθώς στο ίδιο show ο Kanye κάλεσε τους DaBaby και Marilyn Manson στην σκηνή, δύο άνδρες που έχουν επανειλημμένως κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση, grooming και βιασμό και εκείνος επέλεξε να τους δώσει μία τεράστια πλατφόρμα για να τραγουδήσουν, την στιγμή που τόσες γυναίκες έχουν δημοσίως μιλήσει για το πόσο έχουν υποφέρει εξαιτίας τους.

 

Να μας συγχωρεί λοιπόν και η Kim και ο οίκος Balenciaga, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερη διάθεση να ακούσουμε το Donda ούτε να υποστηρίξουμε τα επόμενα βήματα ενός καλλιτέχνη που ‘ξεπλένει’ βιαστές με αυτόν τον τρόπο.