Λέει μάλιστα ότι ‘δεν ήταν καθόλου φαντασμαγορική, αλλά ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσε να φανταστεί”.

Η Jennifer και ο Ben δεν είναι ένα ζευγάρι της διπλανής πόρτας. Η σκηνή της πρότασης γάμου την οποία έζησαν όμως ήταν ότι πιο casual θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, η Jenny μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φανς της την σκηνή της δεύτερης πρότασης γάμου που έζησε από τον ίδιο άνδρα, δηλαδή τον Ben Affleck, 18 χρόνια μετά. Οι δυο τους είχαν κάνει το ίδιο βήμα το 2004, η ζωή όμως τους χώρισε για να τους ξαναενώσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο, μερικούς γάμους και μερικά παιδιά μετά.

Στο JLo newsletter που έστειλε η ίδια, περιέγραψε με λεπτομέρειες πως παίχτηκε η νέα πράξη στο εντελώς rom com ειδύλλιό τους, λέγοντας ότι αυτή είναι “η δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα” που επιτέλους έχουν οι δυο τους.

“Φαντάστηκες ποτέ το μεγαλύτερο σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα” ξεκινούσε το newsletter. “Ενώ βρισκόμουν το βράδυ του Σαββάτου στο πιο αγαπημένο μου μέρος στην γη (την μπανιέρα), ο όμορφος έρωτάς μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση. Αιφνιδιάστηκα τελείως και έμεινα να τον κοιτάζω στα μάτια, χαμογελώντας και κλαίγοντας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι 20 χρόνια μετά συνέβαινε ξανά το ίδιο πράγμα. Είχα μείνει εντελώς άφωνη κι εκείνος μου είπε, “Αυτό σημαίνει ναι;” και εγώ είπα ΝΑΙ, φυσικά είναι ΝΑΙ”

Και συνέχισε για να κάνει ακόμα πιο χολιγουντιανή αυτήν την σκηνή του ζευγαριού ρομαντικής ταινίας, λέγοντας, “Χαμογελούσα τόσο πλατιά και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου, νοιώθοντας τόσο υπερβολικά ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν κάτι φαντασμαγορικό, καθόλου, ήταν όμως το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο στο σπίτι, όπου δυο άνθρωποι υπόσχονται να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον.’

“Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη”.

Εντάξει, κλαίμε Jennifer!

Η σταρ δεν παρέλειψε να αναφέρει και κάποια πράγματα για το περίφημο δαχτυλίδι των αρραβώνων της, γράφοντας, “Το πράσινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα και πάντα θα είναι”, περιλαμβάνοντας και μια κοντινή φωτογραφία του δαχτυλιδιού στην εξιστόρηση αυτή.

Η Lopez είχε πρόσφατα πει στο PEOPLE ότι η τωρινή της σχέση με τον αγαπημένο της είναι διαφορετική σήμερα από ότι 18 χρόνια πριν. “Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, πιο έξυπνοι, πιο πεπειραμένοι και σε διαφορετικά σημεία της ζωής μας. Έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα. Είναι μια όμορφη εξέλιξη που έγινε με αυτόν τον τρόπο, σε αυτή την στιγμή της ζωής μας που μπορούμε καλύτερα να εκτιμήσουμε και να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον”.

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα παιδιά!