Μια από τις πιο iconic σειρές που κυκλοφόρησαν ποτέ είναι με διαφορά τα Φιλαράκια, και αν δεν το έχεις δει, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μπίντζαρέ το στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Αυτό ωστόσο που μας έχει κάνει να αγαπάμε ακόμα περισσότερο το λατρεμένο sitcom είναι το γεγονός πως οι έξι ηθοποιοί πίσω από τους χαρακτήρες δεν ήταν φίλοι μόνο στην σειρά αλλά και στην πραγματική ζωή, και μάλιστα συνεχίζουν έπειτα από τόσα χρόνια να είναι. Απ’ ότι ξέρουμε, οι πιο στενές φίλες είναι η Jennifer Aniston με την Courtney Cox και την Lisa Kudrow, οι οποίες βρίσκονται μάλιστα πολύ συχνά. Επομένως, σε κάθε γενέθλια των τριών ηθοποιών, η κάθεμιά τιμάει την άλλη με διάφορους τρόπους.

Αυτό έγινε και το περασμένο Σάββατο 30 του Ιούλη, όταν στα γενέθλια της Lisa Kudrow η Aniston επέλεξε να την γιορτάσει δημοσίως με τον πιο γλυκό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από παλιές και νεότερες φωτογραφίες στα Instagram stories της όπου βλέπουμε τις δυο τους σε διάφορες στιγμές ανά τα χρόνια.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται οι δυο τους στα People’s Choice Awards του 2003, όπου η Aniston έχει πάρει αγκαλιά την Kudrow.

jennifer aniston

Η δεύτερη εικόνα είναι ένα gif από την σειρά, όπου οι δυο τους χοροπηδούν χαρούμενες, σε εκείνο το στιγμιότυπο που προσπαθούν να αποτρέψουν τον Ross από το να δει την Monica και τον Chandler ως ζευγάρι. Μάλιστα στο story η ηθοποιός έγραψε στην φίλη της, “Σ’ αγαπώ!”.

jennifer aniston

Στην τρίτη εικόνα βλέπουμε τις δυο τους σε μια πιο πρόσφατη selfie όπου η Aniston φιλάει στοργικά την φίλη της στο μέτωπο. Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε.

jennifer aniston

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!