Η Heidi Klum συγκαταλέγεται δίχως αμφιβολία ανάμεσα στα πιο μεγάλα ονόματα του μοντελινγκ που έχουν περάσει ποτέ από τον χώρο. Για χρόνια περπατούσε για τα πιο μεγάλα σπίτια της μόδας, ενώ έζησε και τις χρυσές εποχές των supermodels, όπου αν ήσουν ανάμεσα στα πιο γνωστά μοντέλα της βιομηχανίας, αυτό σε καθιστούσε αυτομάτως celebrity. Εδώ και αρκετά χρόνια αφού “κρέμασε τα παπούτσια της” σε ότι αφορά το μόντελιγκ, συνεχίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας παίρνοντας πλέον το ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και κριτή σε διάφορα reality μόδας και talent shows.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε πως η Klum έχει μια υπερδύναμη που δεν θα περιμέναμε. Και όχι δεν έχει να κάνει με την ικανότητά της να παραμένει το ίδιο εντυπωσιακά όμορφη μετά από τόσα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Steven Colbert, The Late Show With Stephen Colbert, στις 30 του Ιούνη και εκεί αποκάλυψε πως το κρυφό της ταλέντο είναι να ελέγχει τον ιδρώτα της. Όπως είπε, “Ιδρώνω απίστευτα σε όλα τα σημεία που δεν φαίνονται. Αλλά λέω στον εαυτό μου, ‘μην ιδρώσεις στο πρόσωπό σου τώρα’ γιατί δεν θέλω να έχω λιπαρό πρόσωπο”, αναφερόμενη προφανώς στις αναρίθμητες φωτογραφίσεις που έχει κάνει στην καριέρα της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατάφερε να αποκτήσει αυτή την ικανότητα, προκειμένου να αποφύγει τα retouch που κάνουν συνήθως οι make-up artists για να διώξουν την γυαλάδα στις μεγάλες σε διάρκεια φωτογραφίσεις, καθώς αυτά δίνουν μια “powder puff” όψη που δεν της αρέσει. Η παρουσιάστρια και κριτής συνέχισε λέγοντας, “Απλά λέω στον εαυτό μου να μην ιδρώσει στο πρόσωπο, και μετά απλά ιδρώνω σε όλα τα σημεία που δεν μπορεί να δει η κάμερα. Αυτό είναι το ταλέντο μου. Και είναι κρυφό γιατί δεν το δείχνω.”

Δες όλη την συνέντευξη παρακάτω.