Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την Hailey Bieber ως ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως ενώ πρόσφατα μας ξανασυστήθηκε με μια νέα ιδιότητα, ως επιχειρηματίας, λανσάροντας την skincare εταιρεία της Rhodes. Αυτό που ωστόσο πολλοί δεν ξέρουν είναι πως και αυτή (όπως και όλος ο πλανήτης) έχει αντιμετωπίσει θέματα με την ψυχική της υγεία.

Εν όψει λοιπόν του μήνα Μαϊου που είναι αφιερωμένος στην ψυχική υγεία, το μοντέλο μοιράστηκε πριν λίγες μέρες στον Youtube λογαριασμό της ένα βίντεο όπου μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα, τι την επηρεάζει αρνητικά αλλά κυρίως τι την βοηθάει. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως το πιο σημαντικό βήμα που έκανε για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία είναι η ψυχοθεραπεία.

Όπως είπε,”Υπάρχουν διάφορα πράγματα που κάνω ώστε να είμαι οκ με τον εαυτό μου. Ένα από αυτά είναι να μιλάω σε κάποιον που εμπιστεύομαι.” Ανέφερε χαρακτηριστικά πως κάνει συστηματικά ψυχοθεραπεία εδώ και τέσσερα χρόνια, και αυτό είναι το ένα πράγμα που την έχει βοηθήσει πιο πολύ.

“Είναι κάτι για το οποίο δεν ήμουν τόσο σίγουρη στην αρχή. Αλλά όσο εξελίσσω την σχέση μου με τ@ θεραπευτ@ μου, τόσο βλέπω το την κατάσταση να αλλάζει και έχει γίνει ένα μέρος όπου αισθάνομαι ασφαλής να μιλήσω για τα όσα συμβαίνουν στο μυαλό μου, να πω πράγματα δυνατά και να νιώθω καλά και ότι δεν θα με κρίνουν.”

Πρόσθεσε επίσης πως υπάρχουν και κάποια ακόμα πράγματα που την βοηθούν σε στιγμές άγχους, όπως το να περνάει χρόνο στην φύση, να κάνει χαλαρωτικά μπάνια αλλά και οι ασκήσεις αναπνοών.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις πολύ ευεργετικές ιδιότητες της ψυχοθεραπείας, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα άτομο με τόσο μεγάλη πλατφόρμα τονίζει με αυτόν τον τρόπο την τόσο μεγάλη σημασία της για την ψυχική μας υγεία.

Δες όλο το βίντεο παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!