Παρά την πολυτάραχη πορεία της σχέσης τους πριν τον γάμο τους το 2018, οι Biebers φαίνονται εδώ και κάποια χρόνια πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Justin στο τελευταίο του ντοκιμαντέρ Justin Bieber: Our World, ο καλλιτέχνης δήλωσε πως το 2021 θα ήταν η χρονιά για το πρώτο τους παιδί, κάτι που δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση αφού και τόσο αυτός όσο και η Hailey έχουν μιλήσει για την επιθυμία τους να κάνουν μεγάλη οικογένεια.

Ωστόσο, τον περασμένο Φλεβάρη, το διάσημο μοντέλο είπε στο WSJ Magazine, πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για αυτήν και πως δεν προβλέπεται οποιαδήποτε εγκυμοσύνη στο άμεσο μέλλον. Οι ακόλουθοί της ωστόσο φαίνεται πως δεν πήραν το μέμο, έπειτα από κάποια σχετικά σχόλια κάτω από το τελευταίο της ποστ.

Ο λόγος για τις φωτοφραφίες που ανέβασε η Hailey στον Instagram λογαριασμό της χθες, όπου την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί των Grammys δίπλα στον σύζυγό της. Όσο για το περιεχόμενο των σχολίων; Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν comments για μια πιθανή εγκυμοσύνη, λόγω το ότι το φόρεμα που επέλεξε το μοντέλο στην εν λόγω περίσταση ήταν χαλαρό ως και φαρδύ στο σημείο της κοιλιάς.

Εμφανώς αγανακτισμένη από τα απανωτά σχόλια σχετικά με το αν είναι έγκυος, η Baldwin Bieber τελικά σχολίασε κάτω από το ποστ της, “Δεν είμαι έγκυος, αφήστε με ήσυχη”.

hailey bieber

Hailey Rhode Baldwin Bieber Instagram

Στα ίδια πλαίσια, ευτυχώς υπήρχαν και ακόλουθοι που την υποστήριξαν, ή για την ακρίβεια είπαν το απολύτως λογικό. Πιο συγκεκριμένα κάτω από το εν λόγω ποστ είδαμε και σχόλια όπως, “Κάθε φορά που μια γυναίκα δεν φοράει κάτι κολλητό, πρέπει οπωσδήποτε να είναι έγκυος”, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε, “Μπορεί απλά να ήθελε να φορέσει ένα πιο άνετο φόρεμα. Αφήστε την ήσυχη.”

Ένας άλλος είπε, “Ας σταματήσουμε να μιλάμε για τα σώματα των γυναικών, δεν είναι και τόσο δύσκολο”. Δηλαδή το πιο εύστοχο σχόλιο από όλα, και αυτό ακριβώς που σκεφτόμασταν και εμείς.