Ένα αλαλούμ επικρατεί με την οικογένεια της Gigi Hadid και τον σύντροφό της Zayn Malik αυτές τις ημέρες και τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν σκοπό να ηρεμήσουν κάποια στιγμή σύντομα, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό People και “πολλαπλές πηγές” κοντά στο ζευγάρι, οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, αν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν την 13 μηνών κόρη τους σε συνεργασία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Πριν μόλις λίγες ώρες, το TMZ δημοσίευσε μία ιστορία σύμφωνα με την οποία, ο 28χρονος καλλιτέχνης ‘χτύπησε’ την μητέρα της Gigi, Yolanda Ηadid, κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Όταν το συγκεκριμένο άρθρο ξεκίνησε να γίνεται viral, ο ίδιος ο Zayn θεώρησε σωστό να εκφράσει την δική του άποψη πάνω στο θέμα με μία δήλωση στο twitter, λέγοντας ότι θέλει να διατηρήσει την ιδιωτηκότητά του για χάρη της κόρης του.

 

“Σε μία προσπάθεια να προστατέψω έναν ασφαλή χώρο για την κόρη μου, συμφώνησα να μην απευθυνθώ σε καμία από τις φήμες που προέκυψαν από έναν καβγά που είχα με μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου, το οποίο μπήκε στο σπίτι μας πριν αρκετές εβδομάδες ενώ η σύντροφός μου ήταν μακριά, σε δουλειά.” Συνέχισε λέγοντας ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αποτελεί ένα ιδιωτικό γεγονός και όχι κάτι που ‘διαρρέει’ στον Τύπο και πως έχει ελπίδες ότι όλο αυτό θα οδηγήσει στο να ‘θεραπευτούν’ οι πληγές από τις σκληρές λέξεις που ανταλλάχτηκαν και πως, πάνω από όλα παραμένει απόλυτος στην προστασία της κόρης του Khai και θέλει να της δώσει την ιδιωτικότητα που της αξίζει.

Χρειάστηκε βέβαια να δημοσιεύσει και μία δεύτερη, πιο συγκεκριμένη δήλωση, στην οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι χτύπησε την Yolanda και αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον καβγά. Μάλιστα, απευθύνθηκε στην μαμά της Gigi, λέγοντας πως ελπίζει ότι εκείνη θα ‘πάρει πίσω’ τις λανθασμένες κατηγορίες και θα θελήσει να λύσει τα προβλήματά τους μακριά από την δημοσιότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι η Gigi και ο Zayn δεν είναι πια ζευγάρι, ενώ ο αντιπρόσωπος του γνωστού μοντέλου ανακοίνωσε εκ μέρους της ότι το βασικό της μέλημα είναι η κόρη της και ζητάει ιδιωτικότητα αυτήν την στιγμή. Ελπίζουμε όλα τα ζητήματα να λυθούν όντως πίσω από κλειστές πόρτες και η μικρή Khai να συνεχίσει να παίζει χαρούμενη με τα παιχνίδια της.