Άλλη μία μέρα, άλλη μία ιστορία μίας γυναίκας που δέχτηκε κακομεταχείριση από κάποιο μεγάλο στέλεχος του αντίθετου φύλου στην βιομηχανία του Hollywood. Αυτήν την φορά τον λόγο αποφάσισε να πάρει η ηθοποιός Diane Kruger, η οποία αποκάλυψε την σκληρή διαδικασία στην οποία την υπέβαλε ο γνωστός σκηνοθέτης Quentin Tarantino πριν τελικά την προσλάβει για τον ρόλο της Bridget von Hammersmark στην ταινία του 2009,  Inglourious Basterds.

Η Diane βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Reign With Josh Smith πριν λίγες ημέρες και αποκάλυψε πως, παρόλο που η ερμηνεία της στο διάσημο πλέον φιλμ πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές και τελικά της εξασφάλισε το βραβείο SAG δεύτερου γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία, ο Tarantino δεν ήθελε την ίδια για τον ρόλο και έκανε την όλη διαδικασία σχεδόν βασανιστική για την ηθοποιό.

“Έκανε οντισιόν με όλους. Σε εμένα δεν ήθελε να κάνει οντισιόν γιατί είχε δει μία ταινία που είχα κάνει και δεν του άρεσε, επομένως δεν πίστευε σε εμένα από την αρχή. Κυριολεκτικά, ο μόνος λόγος που δέχτηκε να κάνει την οντισιόν ήταν επειδή δεν είχε μείνει κανένας άλλος.”
Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι ο γνωστός σκηνοθέτης δεν ήθελε να την δει στην Αμερική, επομένως έπρεπε να πληρώσει μόνη της εισιτήριο για να πάει στην Γερμανία μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει μία ακρόαση.

“Επομένως έπρεπε να περάσω από όλες αυτές τις δυσκολίες για να ξεχωρίσω αλλά  σκέφτηκα ‘να πάει να γ@μηθεί’, θα το κάνω και θα του αποδείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, όμως μερικές φορές σου φαίνεται άδικο να πρέπει μόνη σου να αλλάζεις συνέχεια την ρητορική.”

Η συγκεκριμένη συζήτηση προέκυψε όταν η ηθοποιός και ο οικοδεσπότης του podcast Josh Smith ξεκίνησαν να μιλάνε για αντίστοιχες στιγμές στην ζωή τους που χρειάστηκε να πούνε “fuck you” σε κάποιον. Για την Kruger, η οποία έχει σπουδάσει μπαλέτο πριν κάνει καριέρα ως ηθοποιός, η απόρριψη που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και στους δύο κλάδους την έκαναν “πιο δυνατό άνθρωπο”.

“Πήρε πολύ χρόνο να φτάσω να είμαι υπεράνω όλου αυτού,” δήλωσε. “Δεν είναι το ίδιο εύκολο κάθε μέρα. Απλά όσο μεγαλώνεις, έχεις άλλα πράγματα στην ζωή σου και το ‘fuck you!’ έρχεται πιο φυσικά”

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!