Ο λογαριασμός της Billie Eilish στο ίνσταγκραμ μετράει πάνω από 92 εκατομμύρια ακολούθους αυτήν την στιγμή, ενώ τέσσερις από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει βρίσκονται στην top 20 λίστα των ποστ που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στην ιστορία της πλατφόρμας. Παρόλη την τεράστια απήχησή της όμως, η νεαρή καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό Elle ότι πρόσφατα έχασε πάνω από 100,000 followers, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία φοράει κορσέ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Ιουλίου η Billie ανέβασε μία σειρά από selfies στις οποίες φορούσε έναν Miaou κορσέ και ένα δαντελωτό σουτιέν να φαίνεται από κάτω, συνδυασμός που χαρακτηρίστηκε ‘πικ’ μόδα της μετά-την-καραντίνα εποχής από εμάς, όμως για αρκετά από τα άτομα που την ακολουθούσαν θεωρήθηκε πολύ προκλητικό και ‘εκτός του χαρακτήρα της’. Πολλοί μάλιστα της άφησαν σχόλια ότι άφησε την βιομηχανία να την αλλάξει’ και της είπαν πως τα ρούχα της είναι ‘ανάρμοστα’ για την ηλικία της.

Η ίδια η Billie από την άλλη, πιστεύει ότι όλο αυτό έγινε εξαιτίας του στήθους της. “Οι άνθρωποι φοβούνται πολύ τα μεγάλα βυζιά για κάποιο λόγο”, δήλωσε στην συνέντευξή της.

Στην συνέχεια μίλησε και για όσους την είχαν συνηθίσει να φοράει φαρδιά ρούχα και να μην δείχνει το σώμα της, έτσι δεν μπορούν να συνηθίσουν την νέα της εικόνα και παραπονιούνται όλη την ώρα, από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο της Vogue, με την Billie να φοράει vintage εσώρουχα και να αλλάζει το στιλ της σε κάτι πιο ενήλικο.

“Πολλοί κρατάνε ακόμα αυτές τις αναμνήσεις [του προηγούμενου στιλ μου] και έχουν προσκολληθεί. Είναι απανθρωποποίηση.”

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Billie έχει μιλήσει για την σχέση της με το σώμα της, ούτε για τα σεξιστικά και χονδροφοβικά σχόλια που έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται για την εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, φαίνεται να βρίσκεται σε ένα αρκετά υγιές επίπεδο με την εικόνα της και φυσικά, πιστεύουμε ότι είναι πανέμορφη. Ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την εμφάνισή της στο φετινό Met Gala.