Σε άλλα celebrity νέα, μετά τα τοξικά σχόλια της Kim περί αυστηρής δίαιτας για να χωρέσει στο φόρεμα της Marilyn Monroe, ένα ακόμα μικρό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σχετικά με μια εμφάνιση του Met Gala. Αυτή την φορά ωστόσο πρόκειται για παρεξήγηση και το άτομο που είναι στην μέση όλου αυτού μόλις έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Μιλάμε για την Bella Hadid και τα σχόλια που έγιναν σε άρθρο ως “απάντηση” σε συνέντευξη που έδωσε το διάσημο μοντέλο σχετικά με την εμφάνισή της στο γκαλά. Πιο συγκεκριμένα, η Bella μίλησε στο Interview Magazine για την ενδυματολογική επιλογή της αλλά και την εκτενή έρευνα που έκανε για να καταλήξει μαζί με τον Ricardo Tisci τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Burberry στο αποτέλεσμα που είδαμε την πρώτη Δευτέρα του Μάη. (Σε περίπτωση που δεν το είδες, η Bella επέλεξε μια δημιουργία του οίκου Burberry δια χειρός Ricardo Tisci. Με δερμάτινο σκληρό κορσέ , δαντελένιο κολάν και μαύρη διαφανή ουρά, η Bella έδωσε μια διαφορετική προσέγγιση, πιο BDSM θα λέγαμε, στο θέμα της βραδιάς.)

Πέρα από τις λεπτομέριες πίσω από την εμφάνισή της, η μικρή Hadid μίλησε στο μέσο και για το άγχος που βίωσε πάνω στο κόκκινο χαλί και το πως αυτό μπορεί να επηρέασε τις φωτογραφίες της. Πιο συγκεκριμένα, είπε, “Κυριολεκτικά, έπαθα black out. Νομίζω ότι δεν έχω ούτε μια καλή φωτογραφία από το κόκκινο χαλί. Τώρα που το σκέφτομαι, συνειδητοποιώ ότι ο κόσμος καθόταν κυριολεκτικά 20 λεπτά (μπροστά στους φωτογράφους) και ποζάρουν. Εγώ κοίταξα μια στα δεξιά, μια στα αριστερά και μετά έτρεξα πάνω στις σκάλες. Νομίζω πως δεν έκατσα πάνω από τρια λεπτά. Δεν ξέρω αν έφταιγε το άγχος μου, ή μπορεί η μπορεί ο κορσές να με πίεζε και να μην μπορούσα να αναπνεύσω. Θέλω να πω, μάλλον πολλά πράγματα συνέβαιναν.”

Έπειτα από αυτές της τις δηλώσεις, το People δημοσίευσε ένα άρθρο όπου στην ουσία διαστρέβλωσε τα όσα είπε το μοντέλο κάνοντάς την στον τίτλο του άρθρου να ακούγεται κάπως σαν την Kim Kardashian αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Συγκεκριμένα, ο τίτλος έλεγε, “Η Bella Hadid αστειεύεται πως έπαθε black out στο κόκκινο χαλί του Met Gala εξαιτίας του κορσέ της: ‘Δεν μπορούσα να αναπνεύσω'”.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν η Bella φρόντισε να διορθώσει τα λεγόμενα του People και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από ένα Instagram story, όπου είχει κάνει screenshot τον τίτλο και παρακάτω απαντούσε.

.

Έγραψε, “Θέλω να κάνω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι καθόλου αυτό που ήθελα να πω. Δεν είπα ότι έπαθα black out εξαιτίας του κορσέ μου. Έκανα πλάκα ότι έπαθα black out, όχι λόγω του κορσέ, αλλά λόγω του συνηθισμένου άγχους που μπορεί κάποιος να έχει σε ένα κόκκινο χαλί. Εννοούσα πιο πολύ ότι περνάει όλο αυτό σε μια στιγμή. Τόσο γρήγορα που μετά σχεδόν δεν το θυμάσαι. Έπρεπε να είχα πει αυτό. Και οι κορσέδες γενικά είναι ένα ρούχο σχετικά άβολο και κακό για τους πνεύμονες, αλλά ο συγκεκριμένος κορσές είχε τέλεια εφαρμογή και με αρκετό χώρο για φαί και ποτό!”

Παρ’ ότι συνήθως το καλύτερο είναι για έναν celebrity να μην απαντάει σε κακεντρεχή σχόλια σαν αυτό δίνοντας χώρο. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση το ζήτημα αφορούσε κάτι πολύ λεπτό, επομένως για εμάς σωστά έπραξε η Bella ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.