Η Angelina Jolie αποτελεί σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες celebrity που έχουν περάσει ποτέ από την showbiz. Σε αυτό τον ρόλο τους έχουν παίξει τόσο η εντυπωσιακή, σχεδόν αφύσικη, ομορφιά της, όσο και οι εξαιρετικές υποκριτικές της ικανότητες. Κάτι ακόμα που την έφερνε πολύ συχνά στο προσκήνιο των media ήταν δυστυχώς ένα στοιχείο που δεν θα έπρεπε να μας αφορά, η ταραχώδης προσωπική της ζωή. Από τότε ωστόσο που χώρισε επισήμως με τον για χρόνια σύντροφό της, σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Βrad Pitt, η ηθοποιός και πρέσβειρα της Unicef έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την τόσο κακοποιημένη από τα μίντια ιδιωτικότητά της.

Στις λίγες περιστάσεις που την βλέπουμε σε κάποια επίσημη έξοδο, την συντροφεύουν πάντα τα παιδιά της, στα οποία όπως φαίνεται έχει αφοσιωθεί απόλυτα. Πρόσφατο παράδειγμα, οι πρεμιέρες για την ταινία Eternals σε κάποιες από τις οποίες εμφανίστηκε μαζί με τα παιδιά της στο κόκκινο χαλί. Μόλις λοιπόν την είδαμε σε άλλη μια τέτοια περίπτωση, όταν παρευρέθηκε στην συναυλία των Maneskin στην Ρώμη το περασμένο Σάββατο μαζί με την κόρη της Shiloh.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τις δυο όλο χαμόγελα να περνούν τέλεια στο live ενώ η Jolie φαίνεται να κοιτάζει την κόρη της και να χαίρεται με τον ενθουσιασμό της μικρής εν όψει της συναυλίας. Δες τις εικόνες παρακάτω.