Ουδείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το απύθμενο ταλέντο της Adele και την αισθαντικότητα της μουσικής της, που με το άκουσμα της σου σηκώνεται η τρίχα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που  μόλις στα 33 της χρόνια έχει ήδη κερδίσει 15 Grammys (!). Εν όψει λοιπόν του νέου και απίστευτα αναμενόμενου άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, η καλλιτέχνης εμφανίστηκε σε ένα special στο κανάλι CBS με τίτλο “For One Night Only”, όπου πρώτα πέρασε από τον “καναπέ εξομολογήσεων” της Oprah, και στην συνέχεια έκανε το πρώτο live show της έπειτα από έξι χρόνια. Και όπως είναι λογικό, έπειτα από μια τόσο μακροχρόνια απουσία, η όλη κατάσταση ήταν μοναδική.

Αυτό που, ωστόσο, μάλλον δεν θα περιμέναμε στην παρουσίαση ενός album με θέμα το χωρισμό και το διαζύγιο, ήταν μια πρόταση γάμου. Κι όμως, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σε μια στιγμή η Adele ενημερώνει το κοινό πως ετοιμάζει μια εκπληξη και χρειάζεται την βοήθειά τους, λέγοντάς τους “για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει να κάνετε απόλυτη ησυχία”. Όντως πέφτει σιωπή, ενώ η καλλιτέχνης χάνεται στη σκιά στο πίσω μέρος της σκηνής. Στη συνέχεια ένα ζευγάρι κατευθύνεται προς το stage, με την γυναίκα να έχει τα μάτια της δεμένα. Ο σύντροφός της έπειτα πέφτει στο ένα γόνατο, της βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, και της κάνει πρόταση γάμου, μετά από μια σύντομη ερωτική εξομολόγηση.

Η κοπέλα βρίσκεται βέβαια σε σύγχυση, αφού δεν έχει καταλάβει πού ακριβώς είναι, και ρωτάει τον σύντροφό της κοιτώντας προς το κοινό “Μα ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι;”. Να σημειωθεί πως στο front row καθόταν η Lizzo, ο Leonardo DiCaprio, η Melissa McCarthy και άλλοι “άσημοι”. Αφού η γυναίκα καταλαβαίνει πάνω κάτω τι συμβαίνει, την πιάνουν τα κλάματα και τελικά λέει το “ναι”. Με το που ακούει την καταφατική απάντηση η Adele, ξεμυτίζει από το πίσω μέρος της σκηνής και με την πιο γλυκιά φωνή λέει στην κοπέλα “Γειά σου Ashleigh!”. Εκείνη παθαίνει ακόμα μεγαλύτερο σοκ και στην συνέχεια η τραγουδίστρια παροτρύνει το ζευγάρι να καθίσει στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την συνέχεια. Το καλύτερο (για εμάς) σημείο είναι όταν η Adele μετά από όλο αυτό σχολιάζει με το φλεγματικό της χιούμορ “Ευτυχώς που είπε ναι, γιατί μετά σε ποιον θα έκανα εγώ την καντάδα;”. Το ζευγάρι κάθεται ανάμεσα σε όλους τους mega-celebrities, που προαναφέραμε, η Adele ξεκινάει να τραγουδάει το Make You Feel My Love και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Υπέροχη ιστορία το δίχως άλλο, που κάποιος θα φανταζόταν πως δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Κι όμως η Oprah τα κατάφερε, αφού έπειτα από όλο αυτό ευχήθηκε στο ζευγάρι “βίον ανθόσπαρτο” μέσα από το Twitter. Τώρα το μόνο που μένει είναι να τους παντρέψει η Beyonce.