Ανάμεσα στις celebrity που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας σχεδόν αποκλειστικά προς το τέλος του 2021 ήταν και η Adele – προς μεγάλη μας χαρά. Εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της album 30 τον περασμένο Νοέμβρη, την είδαμε παντού. Από εξώφυλλα της Vogue (ναι έκανε δυο ταυτόχρονα) μέχρι στον καναπέ της Oprah και από κατάμεστα live μέχρι την κορυφή των charts, η βρετανίδα καλλιτέχνης με την μοναδική κρυστάλλινη φωνή, δεν έμεινε σε ησυχία.

Έπειτα απ’ όλα αυτά, έκανε ένα μικρό διαλειμματάκι τον Δεκέμβρη, αλλά μην ανησυχείτε, σε περίπτωση που σας έλειψε, μόλις έκανε ένα δυνατό comeback, με μια φωτογραφία στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Adele έκανε χθες ένα νέο ποστ, όπου την βλέπουμε σε σούπερ γκλαμ κατάσταση, ντυμένη στα κόκκινα, να κρατάει ένα μήλο. Αν αναρωτιέσαι περί τίνος πρόκειται, και μήπως έτοιμάζει κάποιο νέο εξώφυλλο, η απάντηση είναι όχι, αφού στη λεζάντα γράφει, “Oh My God Video – January 12″.

 

Για όλους τους “πιστούς” αυτή η λεζάντα δε χρειάζεται πολλές εξηγήσεις. Κοινώς η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το επερχόμενο video clip για το τραγούδι του album της, “Oh my God”, το οποίο καταλαβαίνουμε πως θα κυκλοφορήσει στις 12 του Γενάρη. Όσον αφορά τώρα την εμφάνισή της, κάτι μας λέει πως έχει ντυθεί Χιονάτη, και πως προφανώς το νέο βίντεο θα έχει κάποιο ανάλογο concept. Τι ακριβώς έχει σκαρώσει, δεν μπορούμε να φανταστούμε, αλλά όπως φαίνεται πρόκειται να κάνει μεγάλο buzz. Μείνετε συντονισμένοι, σε δυο μέρες θα μάθουμε όλες τις λεπτομέριες.