Η γνωστή ηθοποιός Kirsten Dunst μόλις επιβεβαίωσε ότι είχε “απομονώσει” τον εαυτό της από τον συμπρωταγωνιστή της Benedict Cumberbatch στο σετ της ταινίας τους The Power of the Dog, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, το δραματικό φιλμ της Jane Campion (που θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix) βρίσκει τον Benedict να υποδύεται τον Phil, έναν cowboy που δουλεύει σε ένα ράντσο μαζί με τον αδερφό του George (Jesse Plemons) κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’20. Η Kirsten Dunst, έχει αναλάβει τον ρόλο της Rose, συζύγου του George, την οποία ο Phil αντιπαθεί από την πρώτη στιμή που την βλέπει και κάνει τα αισθήματά του ολοφάνερα.

Σύμφωνα με τον Cumberbatch, η έχθρα των δύο χαρακτήρων on screen του επέβαλε με κάποιον τρόπο να είναι εχθρικός με την Kirsten και πίσω από τις κάμερες, όμως επειδή δεν ήθελε να της συμπεριφερθεί άσχημα (σαν σωστός επαγγελματίας που δεν τραβάει το ‘method acting’ από τα μαλλιά όπως πολλοί συνάδελφοί του), προτίμησε να την αποφεύγει. Και όπως δήλωσε ο ίδιος, κι εκείνη έκανε το ίδιο.

Στην συνέχεια, δίνοντας συνέντευξη στο Radio Times, η Kirsten επιβεβαίωσε την ιστορία λέγοντας “Απομονώθηκα από τον Benedict. Δεν μιλήσαμε καθόλου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων εκτός και αν ήμασταν έξω για φαγητό το Σαββατοκύριακο ή όλοι μαζί και παίζαμε με τα παιδιά μας. Είναι τόσο γλυκός. Και τόσο Βρετανός. Ευγενικός Βρετανός, ξέρεις τι εννοώ; Και εγώ δεν μπορούσα να του μιλήσω!”

Πάντως, το method acting του Cumberbatch για τον ρόλο σε αυτήν την ταινία του έφερε όντως κάποια προβλήματα, καθώς έπαθε δηλητηρίαση από νικοτίνη τρεις διαφορετικές φορές, καθώς κάπνιζε μεγάλα τσιγάρα χωρίς φίλτρο και αρνούνταν να πλυθεί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Άξιζε; Θα το δούμε όταν το The Power of the Dog κυκλοφορήσει στο Netflix την πρώτη του Δεκέμβρη.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!