Παρά την πρόσφατη απαλλαγή της από το καθεστώς κηδεμονίας, φαίνεται ότι η Britney Spears δεν είναι ακόμα έτοιμη να αφήσει πίσω της την όλη υπόθεση και χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ για να τα βάλει με όσα άτομα πιστεύει ότι δεν την υποστηρίζουν.

Μόλις πρόσφατα λοιπόν έκανε ένα call out στην πρώην συνάδελφό της σταρ του Mickey Mouse Club και πασίγνωστη καλλιτέχνη, Christina Aguilera. Μίλησε λοιπόν για την Aguilera στο Instagram και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι εκείνη απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την “τοξική” κηδεμονία της τραγουδίστριας όσο βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για τα Latin Grammy Awards του 2021. H Βritney φάνηκε να πληγώνεται αρκετά με την κίνηση της Christina να αποφύγει την ερώτηση, γράφοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί η ίδια αποτελεί τόσο “δύσκολο θέμα” για μερικά άτομα να συζητάνε.

Πώς λοιπόν αντέδρασε η πρώην καλή της φίλη μετά από αυτήν την επίθεση;

Ενώ δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην Christina, η τραγουδίστρια “ένιωσε ειλικρινή έκπληξη” από την δημόσια ανακοίνωση του παράπονου.

“Είναι προφανές ότι δεν είναι πια καλές φίλες, εξακολουθούν όμως να μοιράζονται μια κοινή ιστορία οι δυό τους που η Christina αισθάνεται ότι πρέπει να προστατεύσει.”

Η ίδια πηγή συνέχισε: “Η Christina θα ήθελε τώρα να έχει την ευκαιρία να κάνει μια προσωπική κουβέντα με την Britney για να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά τα ζητήματα που προφανώς υπάρχουν.”

Όλο αυτό προέκυψε μόλις μερικές εβδομάδες μετά το συναισθηματικό μήνυμα συμπαράστασης της Christina προς την Britney πριν την τελευταία ακρόαση σχετικά με την κηδεμονία της. “Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι την Britney και όλα όσα βιώνει” δήλωσε η τραγουδίστρια στα social media. “Είναι απαράδεκτο για κάθε γυναίκα, για κάθε άνθρωπο, να θέλει να έχει τον έλεγχο της μοίρας της και να μην μπορεί να ζήσει την ζωή της όπως επιθυμεί.” Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τον τότε δήλωσή της εδώ.

Ευχόμαστε να ξεδιαλύνει γρήγορα το τοπίο και οι δυο τους να τα “βρούνε”, καθώς είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν άσχημα αισθήματα ή κακές προθέσεις και από τις δύο πλευρές.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!