Το Friends έχει χαρίσει σχεδόν σε όλους μας αμέτρητες στιγμές γέλιου. Όχι μόνο όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, αλλά και μέχρι σήμερα, 18 χρόνια μετά το φινάλε. Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν μπορούμε να μην αισθανθούμε άσχημα, όταν μαθαίνουμε ότι ένας από τους βασικούς ανθρώπους, που μάς έκαναν και μάς κάνουν να γελάμε, όχι απλά πέρναγε δύσκολα στα γυρίσματα, αλλά πιεζόταν και από το ίδιο το κοινό. 

Ο λόγος για τον Matthew Perry. Είναι γνωστό ότι ο τηλεοπτικός Chandler είχε περάσει αρκετά δύσκολα με την ψυχική του υγεία στη διάρκεια της σειράς, ενώ πάλευε με τον αλκοολισμό και τις καταχρήσεις για περίπου τρεις από τις σεζόν της. Έτσι, δεν είναι παράλογο, ειδικά μετά το εξαιρετικά πετυχημένο reunion, πως οι The Sunday Times ρώτησαν για εκείνον στη συνέντευξή τους με την Courteney Cox. Η ηθοποιός δεν έκανε κάποια μεγάλη ανάλυση. Περιορίστηκε στο να μάς πει πώς είναι σήμερα ο κάποτε συμπρωταγωνιστής της, αλλά και να σχολιάσει τι τον επηρέαζε αρνητικά. “Πάλεψε για λίγο. Νομίζω πως τώρα τα πηγαίνει καταπληκτικά. Είχε άγχος να φέρει γέλιο. Αυτή ήταν πάρα πολλή πίεση, που έβαζε στον εαυτό του. Είναι πολλή, αν σκεφτείς πόσο βάσιζε σε αυτό την αυτοεκτίμησή του”. 

Η δήλωση της Cox έρχεται σε συμφωνία με παλιότερο σχόλιο του Perry. Συγκεκριμένα, στο reunion ακούσαμε τον ηθοποιό να δηλώνει πως ο ίδιος αισθανόταν ότι, αν το κοινό δεν γέλαγε, θα πέθαινε. Όσο για κάτι περισσότερο; Ίσως το μάθουμε στην αυτοβιογραφία, που έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, ώστε να μοιραστεί επιτέλους τη δική του πλευρά των γεγονότων. 

24 Monica And Chandler Moments That Will Open Up Your Heart To Love