Μία από τις τελευταίες ταινίες της Marvel, το Eternals δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά από άποψη κριτικών. Κι αυτό το ξέραμε από την επίσημη κιόλας πρεμιέρα της ταινίας στις 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο, την ίδια μέρα έγινε και μία αποκάλυψη, που μάς έκανε να ανυπομονούμε παρά τις μέτριες έως κακές κριτικές. Ποια ήταν αυτή; Ότι ο Harry Styles εμφανίζεται σε post credit σκηνή της ταινίας

Πλέον, όσοι την είδαμε στον κινηματογράφο, είχαμε ήδη την ευκαιρία να δούμε τον καλλιτέχνη να κάνει την είσοδό του στο Marvel Cinematic Universe ως Eros aka Starfox (ναι, έδωσαν στον Styles ρόλο εμπνευσμένο από τον θεό Έρωτα). Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, είμαστε κιόλας ενθουσιασμένοι για όλα τα μελλοντικά projects, στα οποία θα τον δούμε. Το μόνο πρόβλημα; Δεν έχουμε ιδέα ποια θα είναι αυτά. Κάνουμε κάποιες εικασίες, αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί για την ώρα. 

Τι κάνουμε μέχρι τότε, λοιπόν; Παίρνουμε όσες μικρές δόσεις του Styles ως Eros μπορούμε. Πριν μερικές μέρες, ένα μικρό βίντεο κυκλοφόρησε με τον Harry Styles να βρίσκεται στο σκηνικό της post credit σκηνής του και να χορεύει παρέα με τους δύο πρωταγωνιστές του Eternals, την Angelina Jolie και τον Lauren Ridloff. Τώρα, έχουμε κι άλλο υλικό, χάρη στη βασική πρωταγωνίστρια της ταινίας, την Gemma Chan. Συγκεκριμένα, με αφορμή την έλευση της ταινίας στο Disney+, η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και δύο φωτογραφίες της μαζί με τον Harry Styles, με τους δυο τους να είναι στις στολές των ρόλων τους. Μάλιστα, έχει ενδιαφέρον ότι σε αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά πιο καθαρά τον Styles με τα κόκκινα μαλλιά του Eros. 

Οι φωτογραφίες, βέβαια, δεν φαίνεται να άρεσαν μόνο σε εμάς. Κάτω από τη δημοσίευση της Chan, ξεχώρισε ένα συγκεκριμένο σχόλιο. Αυτό ήρθε από την Olivia Wilde, σύντροφο του Styles, η οποία έγραψε, “Το παρακολουθώ τώρα προφανώς”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!