Για την δική της, προσωπική εμπειρία μετά το χωρισμό και το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, παίρνοντας αφορμή από τις σχετικές δηλώσεις της τραγουδίστριας Σαμπρίνας στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της. Το θέμα ήταν σχετικό με το κατά πόσο θα πρέπει μια γυναίκα να λαμβάνει υπόψη της το τι θα πει η κοινωνία όταν είναι χωρισμένη με παιδιά και έχει κάποια ερωτική σχέση.

Η Σαμπρίνα υποστήριξε ότι δεν θέλει να φέρει με κανέναν τρόπο το παιδί της σε δύσκολη θέση σχετικά με τις επιλογές της σε προσωπικό, ερωτικό επίπεδο, πράγμα που έδωσε αφορμή στην παρουσιάστρια να μιλήσει για την δική της εμπειρία.

“Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου”, είπε η ίδια.

Ο χωρισμός και το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, όπως και η προσωπική της ζωή από τότε ως σήμερα, ήταν πάντα ένα θέμα που ενδιέφερε πολύ το κοινό και τα ΜΜΕ υπήρξαν ανελέητα μαζί της. Ως μια από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες της ελληνικής σούου μπιζ, βρίσκεται συχνά στα πρωτοσέλιδα, τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα προσωπικά της θέματα. Μπορεί λοιπόν εύκολα να καταλάβει κανείς την ιδιαίτερη σημασία που έχουν τα όσα λέει, που είναι και τα προφανή.

“Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά” τόνισε με έμφαση και συνέχισε:

“Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών”.

“Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του”, είπε τέλος, δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα των προτεραιοτήτων της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!