Περάσαμε σχεδόν έναν χρόνο να παρακολουθούμε το σίριαλ, που κατάντησε να είναι η σχέση της Kim Kardashian και του Pete Davidson. Είδαμε και μάθαμε τα πάντα, από το πρώτο τους φιλί στο SNL και την στιγμή που έγιναν Instagram official μέχρι τις τοξικές αντιδράσεις του Kanye West και την αρκετά προβληματική αποκάλυψη ότι ο κωμικός μάρκαρε στο σώμα του το όνομά της. Τώρα, φαίνεται ότι βλέπουμε και το τέλος της σχέσης τους.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, διαβάζαμε φήμες στο διαδίκτυο ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Αυτές επιβεβαιώθηκαν πριν μερικές μέρες, με τα δημοσιεύματα να λένε ότι ο χωρισμός είναι επίσημος και με όλο το διαδίκτυο να περιμένει να μάθει την αιτία πίσω από αυτόν. Η πρώτη αντίδραση τελικά δεν ήρθε από κάποιον από τους δυο τους, αλλά από τον West με έναν άκρως προβληματικό τρόπο, ενώ αιτία του χωρισμού ακούγεται ότι είναι είτε η απόσταση μεταξύ τους (ο Davidson βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας Wizards!) είτε μία μη επιβεβαιωμένη πρόταση γάμου που εκείνος έκανε στην Kardashian. 

Ό,τι κι αν ισχύει, πάντως, ο Davidson δεν φαίνεται να έχει πάρει ιδιαίτερα καλά τον χωρισμό. Πέρα από τις πηγές, που αναφέρουν πόσο πληγωμένος είναι, μία παπαρατσική φωτογραφία του κυκλοφόρησε, με τον ίδιο να βρίσκεται έξω από το σημείο γυρισμάτων του Wizards! και να φοράει ένα t-shirt, που γράφει “What… I feel like shit” (Τι… νιώθω σκατά). Όπως ήταν φυσικό, με την εμφάνιση να έρχεται λίγο μετά την επιβεβαίωση του τέλους της σχέσης τους, πολλοί θεώρησαν ότι το μπλουζάκι δεν ήταν τυχαίο, αλλά ένα μήνυμα για τον χωρισμό του από την Kardashian. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!