Η Adele είναι το πρόσωπο, που ξεκάθαρα μάς έχει απασχολήσει περισσότερο τον τελευταίο μήνα. Γι’ αυτό και από εκεί, που δεν την βλέπαμε καθόλου επί χρόνια, ξαφνικά σχεδόν κάθε μέρα νιώθουμε ότι έχουμε και μία νέα της εμφάνιση. Η τελευταία, μάλιστα, δεν είχε καμία σχέση με τη μουσική της, ούτε ήταν συνέντευξη, αφού την είδαμε στο YouTube κανάλι της NikkieTutorials στη σειρά βίντεο Power Of Makeup, να πηγαίνει από το καθόλου μακιγιάζ στο glam. 

Σε περίπτωση που απορείς, ναι, η Adele ήταν πανέμορφη και χωρίς στάλα μακιγιάζ πάνω της, με την επιδερμίδα της να φαντάζει αψεγάδιαστη. Επίσης, με το “glam” μη φανταστείς κάποιο από τα φαντασμαγορικά μακιγιάζ, που μάς έχει συνηθίσει η NikkieTutorials. Περισσότερο είδαμε την εκδοχή της makeup artist για το κλασικό go-to glam μακιγιάζ της Adele. Με άλλα λόγια, υγρό cat-eye, contouring στα μάτια, bronze highlighter σε όλο το πρόσωπο και nude glossy χείλη. 

Όσο για ένα fun fact γύρω από τις συνήθειες ομορφιάς της; Βάφει τα φρύδια της. Ο λόγος; Όπως εξήγησε, από φυσικού τους γίνονται πολύ ξανθά και χλωμά και την κάνουν να μοιάζει με τον Voldemort (δικά της λόγια, όχι δικά μας), οπότε τα βάφει μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, μέσα στο lockdown κάθισε και έμαθε πώς να το κάνει μόνη της στο σπίτι, με τη βοήθεια του internet και προϊόντα του Amazon. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!