Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Demi Lovato έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς το κομμάτι, που φέρεται να έχει τίτλο “29”, μοιάζει να απευθύνεται στον πρώην φίλο της Wilmer Valderrama για τη διαφορά ηλικίας τους που φτάνει τα 12 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Valderrama ήταν 29 ετών και η Lovato, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αρχίσει να χρησιμοποιεί ξανά τις αντωνυμίες she/her, ήταν 17 ετών. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει επίσημα το 2010, πριν χωρίσει έξι χρόνια αργότερα, το 2016.

Σε ένα απόσπασμα του “29”, το οποίο φημολογείται ότι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της Demi “Holy Fvck”, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου, η Lovato τραγουδάει τα εξής:

“Far from innocent/what the fuck’s consent?/Numbers told you not to/but that didn’t stop you. Finally 29/Funny, just like you were you at the time/Thought it was a teenage dream/just a fantasy/But was it yours or was it mine?”

@unreleasedpopmusic

#29 #demilovato #demi #unreleased #unreleasedmusic #music #newmusic

♬ original sound – Unreleased Pop Music

Παρόλα αυτά, το 2015, η Lovato δήλωσε στο Complex ότι ο Valderrama περίμενε μέχρι να γίνει 18 ετών πριν επιδιώξει σχέση με την τραγουδίστρια. “Κάναμε μαζί ένα γύρισμα του 2010 για το Voto Latino“, μοιράστηκε. “Έγινε στο σπίτι του, οπότε στην πραγματικότητα γνωριστήκαμε εκεί. Φυσικά, ήμουν, ‘Ω, Θεέ μου. Είσαι τόσο ελκυστικός’. Και εκείνος μου είπε: ‘Δεν είσαι 18 ετών. Φύγε μακριά μου'”.

Η Lovato συνέχισε: “Στη συνέχεια γίναμε πολύ καλοί φίλοι και ήταν δίπλα μου σε πολλές καταστάσεις και χωρισμούς και οτιδήποτε άλλο. Καθώς μεγάλωσα και ήρθαμε πιο κοντά, ήταν σαν, ‘Έι, ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε αυτό το πράγμα’. Το κάναμε, και βασικά είμαστε μαζί από τότε”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!