Ξαφνιάζει που ένας κακοποιητής σαν τον Chris Brown έχει fans, όμως οι τελευταίοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά φαίνεται και να διασκεδάζουν στα meet and greet με τον διάσημο τραγουδιστή. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις συναντήσεις του Brown με fans στα backstage τον δείχνουν να χουφτώνει ή να ζητάει από fans να σκύψουν, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας μοιάζει με αναμνηστική φωτογραφία χορού αποφοίτησης.

Ο Chris Brown, μετά τις αντιδράσεις που δέχτηκε από τις φωτογραφίες που έγιναν viral, υπερασπίστηκε τα τόσο “ζεστά” meet and greets μέσω των stories του στο Instagram.

Όταν οι καλλιτέχνες (όλοι) δίνουν συναυλίες, όλοι έχουν κάτι που ονομάζεται πακέτο VIP. Δεν έχω κάνει meet and greet εδώ και πάνω από 7 χρόνια. Έχω τους πιο ωραίους θαυμαστές στον πλανήτη. Τους εκτιμώ πάρα πολύ. Αυτές είναι αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί τους για πάντα“.

Στη συνέχεια, ο Brown συνέχισε με το να κριτικάρει άλλους “άχρηστους καλλιτέχνες που δεν κάνουν οπτική επαφή με ανθρώπους που έκαναν δυνατό το γεγονός ότι έχουν καριέρα. Υπάρχω μόνο επειδή αυτοί οι θαυμαστές είδαν κάτι σε μένα που ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό… Έτσι θα τα δώσω όλα για τους θαυμαστές μου!!!”, κατέληξε ο τραγουδιστής.

Οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν ανάμεικτα συναισθήματα για τις πόζες του Brown, με κάποιους να επαινούν τον τραγουδιστή που δίνει στους fans του “όποια πόζα θέλουν”. Ένας θαυμαστής έγραψε: “Όσο περισσότερο βλέπω τον Chris Browns στα meet and greets…. τόσο περισσότερο θέλω να ξοδέψω 1000 δολάρια” (σ.σ. τόσο κοστίζει το VIP πακέτο), ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Είμαι ερωτευμένος. … Τα κορίτσια πραγματικά διασκεδάζουν”.

Ωστόσο, άλλοι χρήστες χαρακτήρισαν τις φωτογραφίες “περίεργες” και κατακεραύνωσαν τους συναυλιακούς επισκέπτες που ξοδεύουν τα χρήματά τους για τον Brown, ο οποίος όπως είναι γνωστό το 2009 ξυλοκόπησε την τότε κοπέλα του Rihanna και δήλωσε ένοχος για κακουργηματική επίθεση.”Αισθάνομαι ότι είναι περίεργο αν έχετε πρόβλημα να ακούτε τη μουσική του R. Kelly, αλλά μπορείτε να ακούσετε τον Chris Brown”, έγραφε ένα tweet.

Εκτός από το βίαιο επεισόδιο με τη Rihanna –  για το οποίο η 34χρονη τραγουδίστρια τον έχει συγχωρέσει δημοσίως – ο Brown έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα και άλλα νομικά ζητήματα. Όχι μόνο ήταν υπό έρευνα τον Ιούνιο του 2021 επειδή φέρεται να χτύπησε μια γυναίκα, αλλά μια άλλη γυναίκα τον μήνυσε τον Ιανουάριο του επόμενου έτους επειδή φέρεται να την νάρκωσε και να τη βίασε. Ο ίδιος έχει αρνηθεί και τις δύο κατηγορίες.