Υποθέτουμε ότι όλοι το έχουμε κάνει. Έχουμε δει δύο διάσημους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ή απλά τούς έχουμε φανταστεί μαζί και το κεφάλι μας δεν μπορεί με τίποτα να διανοηθεί γιατί στο καλό αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν είναι ζευγάρι. Με άλλα λόγια, όλοι έχουμε shipάρει celebrities, είτε μόνο στο μυαλό μας είτε ωρυόμενοι στο διαδίκτυο. Και κάποιους από αυτούς δεν τούς έχουμε ξεπεράσει ακόμα και δεν νομίζουμε να το κάνουμε σύντομα.

Selena Gomez & Cara Delevingne

Αν και για την Delevingne γνωρίζουμε ότι είναι πανσέξουαλ, η Gomez δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. Οπότε δεν ξέρουμε καν αν αυτό το ship στέκει. Ωστόσο, είναι κολλητές και κατά καιρούς έχουμε ακούσει εξαιρετικά πολλές φήμες για μεταξύ τους ερωτική σχέση, κυρίως εξαιτίας των ασορτί τατουάζ, που έχουν κάνει. Για την ώρα, δεν φαίνεται να τις βλέπουμε μαζί στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, μάς δίνει ελπίδες έστω η είδηση ότι η Delevingne θα παίξει το ερωτικό ενδιαφέρον της Gomez στη νέα σεζόν Only Murders in the Building

Lizzo & Chris Evans

Η Lizzo το θέλει και εμείς το θέλουμε ακόμα περισσότερο. Το 2019, ο Evans απάντησε σε ένα tweet και εκείνη του απάντησε με πρόταση γάμου. Τότε δεν πήρε ανταπόκριση, αλλά το 2021 είχαμε εξελίξεις. Μεθυσμένη η Lizzo τού έστειλε τρία emojis στο Instagram. Κάπως έτσι, όχι μόνο την ακολούθησε, αλλά και τής απάντησε ότι δεν χρειάζεται να ντρέπεται για μεθυσμένα μηνύματα και πως εκείνος έχει κάνει χειρότερα. Εκείνη απάντησε ότι χαίρεται, που πλέον ξέρει ότι υπάρχει, και τελικά ο Evans τής είπε ότι είναι μεγάλος φαν. Λίγο αργότερα, μία φήμη κυκλοφόρησε ότι η Lizzo περιμένει το παιδί του και τότε ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα ότι μόλις το έμαθε και η μαμά του θα χαρεί. Γενικά λατρεύουμε την αλληλεπίδρασή τους και έχουμε ανάγκη να τούς δούμε μαζί. 

Jennifer Aniston & David Schwimmer

rachel and ross gifs | WiffleGif

Με τα χρόνια, κάπως το είχαμε ξεπεράσει. Ωστόσο, το reunion που έκαναν πέρσι τα Friends μάς έφερε πίσω όλα μας τα συναισθήματα γι’ αυτούς τους δύο. Βασικά, έκανε τα πράγματα χειρότερα, μιας και ανακαλύψαμε ότι ήθελαν ο ένας τον άλλον, το ήξεραν και για κάποιον λόγο αποφάσισαν να μην κάνουν απολύτως τίποτα γι’ αυτό. Τούς προηγούμενους μήνες μερικές φήμες ότι πλέον είναι μαζί μάς έκαναν να αναθαρρέψουμε, αλλά η Aniston μάς διέλυσε κάθε όνειρο διαψευδοντάς της και λέγοντας ότι είναι πλέον σαν αδερφός της. Όχι, Jennifer, εμείς δεν θα σταματήσουμε να ελπίζουμε ό,τι κι αν λες. 

Tom Felton & Emma Watson

Dance dance dance uploaded by Daughter of TARDİS

Αν έχεις υπάρξει potterhead, είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχεις shipάρει έστω και για λίγο αυτούς τους δύο ανθρώπους. Κι ας μισιόντουσαν στις ταινίες, για κάποιον λόγο πάντα τούς θέλαμε μαζί και μάς φαινόντουσαν το ιδανικό ζευγάρι. Η Watson έχει παραδεχτεί ότι τα πρώτα χρόνια τους στο Harry Potter τής άρεσε, ενώ μέχρι σήμερα παραμένουν τρομερά καλοί φίλοι. Εκείνος πάντα λέει ότι την αγαπάει και την βλέπει σαν μικρή του αδερφή, αλλά εμείς ακόμα ελπίζουμε ότι μια μέρα θα ξυπνήσει, θα καταλάβει ότι είναι ο έρωτας της ζωής του και θα την βγάλει από το friendzone. 

Leonardo DiCaprio & Kate Winslet

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πώς είναι δυνατόν να έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρεμιέρα του Τιτανικού και αυτοί οι δύο άνθρωποι ακόμα να μην έχουν υπάρξει ζευγάρι. Οι δυο τους είναι εξαιρετικά πολύ καλοί φίλοι και πάντα στηρίζουν και ζητοκραυγάζουν ο ένας τον άλλον, ενώ μιλούν πάντα για την σχέση τους με πολλή αγάπη. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι ποτέ δεν θα τούς δούμε ζευγάρι, γιατί η Winslet είναι άνω των 25. Κάποιος πιο καλοπροαίρετος θα έλεγε απλά ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τη φιλία τους. Εμείς θα πούμε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε. 

Sandra Bullock & Keanu Reeves

A Wealth of GIFs of Sandra Bullock and Keanu Reeves Being Adorable – WILL IT LAST?

Περιπτώσεις σαν τις δικές τους μάς πονάνε περισσότερο από άλλες. Το 2018, η Bullock αποκάλυψε ότι στα 90s, που συμπτωταγωνιστούσαν στο Speed, ο Reeves τής άρεσε πάρα πολύ. Έναν χρόνο αργότερα, ο Reeves ομολόγησε ότι και σε εκείνον η Bullock άρεσε το ίδιο. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν το είπε τότε, οπότε ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι. Είναι τρομερά καλοί φίλοι, μιλάνε μέχρι σήμερα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και απλά περιμένουμε την στιγμή, που θα αποφασίσουν να μάς κάνουν ένα δώρο aka να τα φτιάξουν. 

Joshua Bassett & Justice Smith

Έχουν δηλώσει και οι δύο ότι είναι queer, οπότε έχουμε πιθανότητες το όνειρό μας να πραγματοποιηθεί. Τούς έχουμε δει ποτέ μαζί; Όχι. Γιατί, λοιπόν, ξαφνικά θέλουμε να τα φτιαξουν; Διότι είναι και οι δύο γλύκες, υπερταλαντούχοι, ασχολούνται με τους ίδιους τομείς και τα next big things. Και στην τελική, ο εντελώς υποκειμενικός λόγος μας είναι η αίσθηση ότι μαζί θα έκαναν το τέλειο ζευγάρι. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!