Πολλές φορές ξεχνάμε πως και οι διάσημοι είναι άνθρωποι και πως, επειδή είμαστε fans τους, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αναγκασμένοι να κάνουν ό,τι θέλουμε και να μην αντιδρούν σε τίποτα. Πολλοί φαίνεται να το ξέχασαν αυτό στην περίπτωση της Cardi B. 

Η rapper δεν βρέθηκε την Κυριακή στα Grammys, παρά το γεγονός ότι είχε μία υποψηφιότητα. Αυτό την έβαλε στο στόχαστρο των fans της, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι είχε υπονοήσει πως θα πάει, με κάποιους να μιλάνε άσχημα ακόμα και για τα παιδιά της. Αυτό φαίνεται ότι την έφτασε στα όρια της και να απαντήσει αρχικά στο Twitter, “Πότε σάς προϊδέασα για κάτι; Πού και πότε σάς έδωσε το όποιο στοιχείο; Τύπου, είστε καλά; Δεν θα πάω σε μία τελετή βραβείων αν δεν έχω ένα νέο τραγούδι να παρουσιάσω ή αν δεν έχει βγει το album μου… Του χρόνου” και “Ανεβάζω ιστορίες στο Instagram, όπου είμαι ξεκάθαρα στο σπίτι μου και στη Νέα Υόρκη”. 

Το θέμα, όμως, δεν έληξε εκεί. Όπως είπαμε, κάποιοι αναφέρθηκαν στα παιδιά της και αυτό οδήγησε στην έκρηξή της. Η rapper εμφανώς αναστατωμένη, είπε χαζούς τους fans της και δήλωσε ότι τούς μισεί. Εκτός αυτού, είπε ότι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της και γι’ αυτό θα διαγράψει τα social media της. “Διαγράφω το Twitter μου, αλλά θεέ μου μισώ αυτούς τους ηλίθιους fans. Έχεις τους χαζούς να σέρνουν τα παιδιά μου στη συζήτηση, μόνο και μόνο επειδή όλοι νομίζατε ότι θα πάω στα Grammys και δεν πήγα. Τι στο καλό; Πότε υπονόησα ότι θα πήγαινα; Απλά εντελώς ηλίθιο. Δεν μπορώ. Πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου”. 

 

Όχι, δεν μπλόφαρε. Πράγματι, πλέον δεν είναι ενεργό ούτε το Twitter, ούτε το Instagram της. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το αν και πότε θα επιστρέψει σε αυτά. Πάντως, να σού θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2018 είχε προχωρήσει ξανά στην ίδια κίνηση, αφότου είχε χαρακτηριστεί “αγράμματος, ατάλαντος αρουραίος” από την Azealia Banks.