Όταν σκέφτεσαι το Bridgerton και τους ηθοποιούς του, ίσως φαντάζεσαι ότι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της σειράς είναι τα εντυπωσιακά ρούχα εποχής, που έχουν την ευκαιρία να φοράνε οι πρωταγωνιστές. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτά μπορούν να γίνουν και η μεγαλύτερη δυσκολία τους. Και δεν μιλάμε καν για το πόσο πολύ μπορεί να τούς σφίγγουν οι κορσέδες. 

Ήδη γνωρίζουμε, χάρη σε ένα teaser του Netflix, ότι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν έχουν επίσημα ξεκινήσει. Από αυτά, λοιπόν, η Nicola Coughlan aka Penelope Featherington αποφάσισε να μοιραστεί μια όχι τόσο όμορφη στιγμή, για να επιβεβαιώσει ότι πράγματι ετοιμάζεται η νέα σεζόν. Σε ένα story της, λοιπόν, ηθοποιός ανέβασε selfie της όπου όλο το στέρνο της είναι εμφανώς καμμένο. Πώς κάηκε; Μα φυσικά στα γυρίσματα της σειράς, με τα ρούχα, που πρέπει να φοράει ως Penelope, να αφήνουν σταθερά εκτεθειμένο στον ήλιο αυτό το σημείο του σώματός της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε, “Και έτσι… το Bridgertan επιστρέφει”, τοποθετώντας έναν αστερίσκο στο λογοπαίγνιο με το όνομα της σειράς και προσθέτοντας, “Το έγκαυμα, που παθαίνεις, όταν φοράς φόρεμα της εποχής της Αντιβασιλείας”. 

Εμείς θα της ευχηθούμε καλή τύχη και θα της προτείνουμε να προμηθευτεί μπόλικο αντηλιακό. Εξάλλου, υποθέτουμε ότι φέτος θα είναι πολλές περισσότερες ώρες εκτεθειμένη στον ήλιο με τέτοιου τύπου φορέματα, αφού ο χαρακτήρας της είναι το κεντρικό πρόσωπο της επόμενης σεζόν