Η τεράστια πλειονότητά μας έχει περάσει τη φάση κάπου στην προεφηβεία και την εφηβεία, όπου όσο κι αν αγαπούσαμε τους γονείς μας, ντρεπόμασταν να μάς δουν μαζί τους και, ακόμα περισσότερο, ντρεπόμασταν να μάς εκφράζουν δημόσια την στοργή τους. Δεν είχε να κάνει με εκείνους, αλλά με το γεγονός ότι έπρεπε να διατηρήσουμε την εικόνα του μεγάλου, που είχε χτίσει το 13χρονο μυαλό μας. Κι αν οι γονείς σου το είχαν πάρει προσωπικά, ίσως βοηθήσει να τούς πεις ότι τα ίδια θα βίωναν ακόμα κι αν ήταν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της εποχής τους και είχαν 21 Grammys. Ας ρωτήσουν τον Jay-Z, αν δεν σε πιστεύουν. 

Ο rapper βρέθηκε τη Δευτέρα στους τελικούς του NBA, για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε Golden State Warriors και Boston Celtics μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη του με τη Beyoncé, Blue Ivy Carter. Η 10χρονη πήγε στο γήπεδο ντυμένη ασορτί με τον πατέρα της, με total black outfit, ενώ φόρεσε δύο μεγάλους κρίκους και είχε άφρο τα μαλλιά της. Κι ενώ η τρομερή ομοιότητα με τη μητέρα της θα μπορούσε να είναι το επίκεντρο της συζήτησης, η αλληλεπίδραση με τον πατέρα της κέρδισε ξεκάθαρα τις εντυπώσεις. 

Οι δυο τους κάθονταν στην πρώτη σειρά και έβλεπαν τον αγώνα, όταν η κάμερα έπεσε πάνω τους. Τότε ο Jay-Z πέρασε το χέρι του στους ώμους της Blue Ivy και την αγκάλιασε, ενώ μετά τη φίλησε στο μάγουλο και έκανε το σήμα της ειρήνης. Πολύ γλυκιά στιγμή, έτσι; Λοιπόν, η κόρη του μάλλον την βρήκε περισσότερο ντροπιαστική, αφού αυτό έδειχνε η όλη έκφρασή της και η αγανάκτηση, με την οποία κοιτούσε τον μπαμπά της, αλλά και το γεγονός ότι κυριολεκτικά του απομάκρυνε το χέρι. Το highlight; Η στιγμή, που φαίνεται να τού λέει: “Όχι τα μαλλιά μου”.

@espn

Jay-Z in the crowd with his daughter Blue Ivy 🙌 #nba #basketball #beyonce #jayz #blueivy

♬ vibez. – 007