Μέχρι τον Μάιο του 2021, οπότε και κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους παπαρατσικές φωτογραφίες μαζί, οι Bennifer είχαν μιλήσει εξαιρετικά πολλές φορές ο ένας για τον άλλον. Παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός τους μετρούσε πλέον περίπου 12 χρόνια. Ωστόσο, από την σταδιακή αποκάλυψη της σχέσης τους και μετά, έπεσε πλήρης σιγή. Τι λέει το ζευγάρι για την σχέση του μαθαίναμε κυρίως από φήμες και πληροφορίες του “στενού περιβάλλοντος” και από τον Ιούλιο είχαμε μόνο μία επίσημη φωτογραφία τους, αυτή που η Jennifer Lopez ανέβασε στα γενέθλιά της.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, τα πράγματα έγιναν πιο επίσημα. Πρώτα το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση, μετά την επανασύνδεση, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας. Αμέσως μετά βρέθηκαν μαζί στο Met Gala. Αυτό φαίνεται ότι έκανε τον Ben Affleck να αισθανθεί κάπως πιο άνετα και να αρχίσει να μιλάει ξανά για τη σύντροφό του. Έτσι, στις 20 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε συνέντευξή του στο AdWeek, όπου κυριολεκτικά αποθέωσε την J. Lo και την επιρροή της.

“Το μόνο που μπορώ να σάς πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει η εκπροσώπηση, γιατί έχω δει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά έγχρωμες γυναίκες να προσεγγίζουν την Jennifer και να της λένε τι σημαίνει για αυτές το παράδειγμά της ως μία δυνατή γυναίκα και ως μία γυναίκα που πετυχαίνει και απαιτεί όσα δικαιούται στον χώρο των επιχειρήσεων.

Με συγκλονίζει η επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ το πολύ πολύ, ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν τους ανθρώπους. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μία τεράστια μία τεράστια μερίδα ανθρώπων, ώστε να νιώθουν ότι έχουν μία θέση στη βιομηχανία σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μία επίδραση, που ελάχιστοι άνθρωποι στην ιστορία είχαν, μία επίδραση που εγώ ποτέ δεν θα γνωρίσω και μία που μπορώ μόνο να σταθώ και να την θαυμάσω με σεβασμό”.