Η πιο πρόσφατη είδηση για την Ariana Grande ήταν ο ξαφνικός γάμος της και είχε θετικό πρόσημο. Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, ήταν εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη. Τον Μάιο του 2017, έγινε η τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ. Αυτό της επιδείνωσε την ήδη υπάρχουσα αγχώδη διαταραχή της, η οποία απέκτησε σωματικά συμπτώματα. Παράλληλα, της δημιούργησε διαταραχή μετατραυματικού στρες. Μόλις έναν χρόνο αργότερα, ο ξαφνικός θάνατος του πρώην της, Mac Miller, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ήρθε να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχική της υγεία. 

Σε όλο αυτό το διάστημα, η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ανοιχτή και ειλικρινής με τους φαν της για όλες τις δυσκολίες που περνάει. Εκτός αυτού, έχει μιλήσει αρκετά και για το πόσο σημαντική υπήρξε η ψυχοθεραπεία και πώς ουσιαστικά της έσωσε της ζωή. Γι’ αυτό τώρα αποφάσισε να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν. 

Η Grande ένωσε τις δυνάμεις της με την BetterHelp. Πρόκειται για μία πλατφόρμα που σου επιτρέπει να κάνεις ψυχοθεραπεία διαδικτυακά, συνδέοντάς σε με τον κατάλληλο για την περίπτωσή σου πιστοποιημένο ψυχοθεραπευτή. Μία πλατφόρμα, βέβαια, όχι δωρεάν παροχών, αλλά με αντίτιμο. Η Grande, λοιπόν, φροντίζει για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να λάβουν την στήριξη που χρειάζονται. Πώς; Δίνοντας στην BetterHelp 1 εκατομμύριο δολάρια. Αυτά θα αντιστοιχηθούν σε μηνιαίες δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας. 

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Όποιος θέλει μπαίνει στο link, που μοιράστηκε η Grande, απαντάει σε κάποιες ερωτήσεις, για να τον ταιριάξουν με τον κατάλληλο ψυχοθεραπευτή, και μέσα σε μία περίπου εβδομάδα τον φέρνουν σε επικοινωνία μαζί του, ώστε να ξεκινήσουν τις συνεδρίες. Μάλιστα, όταν ο ένας μήνας περάσει, όποιος θέλει να συνεχίσει, θα έχει 15% έκπτωση στον δεύτερο μήνα. 

Τι έγραψε η Ariana Grande για την κίνησή της

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram της για τη συνεργασία της με την BetterHelp: “Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την BetterHelp, για να χαρίσουμε δωρεάν θεραπεία 1 εκατομμυρίου δολαρίων! Αναγνωρίζοντας ότι η ψυχοθεραπεία δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων, αλλά κάτι που όλοι έχουν πρόσβαση, και αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν λύνει το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, πραγματικά ήθελα να το κάνω έτσι κι αλλιώς, με την ελπίδα ότι θα σάς κινητοποιήσω να κάνετε το πρώτο μικρό βήμα, να νιώσετε εντάξει με το να ζητήσετε βοήθεια και ελπίζοντας να διώξετε από το μυαλό σας κάθε αυτοκριτική επειδή το κάνετε! 

Ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και θα πάτε στο betterhelp.com/ariana, για να σάς ταιριάξουν με έναν πιστοποιημένο ψυχοθεραπευτή για έναν δωρεάν μήνα. Μετά από αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να συνεχίσετε. Πραγματικά ελπίζω ότι αυτό θα είναι ένα βοηθητικό εναρκτήριο σημείο και ότι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο γι’ αυτό στις ζωές σας και θα συνεχίσετε! Η ίαση δεν είναι κάτι γραμμικό ή εύκολο, αλλά αξίζετε την προσπάθεια και τον χρόνο, το υπόσχομαι!”.