Τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που παραμένουν διακριτικά και αποφεύγουν την υπερβολική ενασχόληση με τα μέσα, εξαιτίας μιας μεγάλης τους επιθυμίας να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή όσο πιο ιδιωτική γίνεται. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν και ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, χωρίς μεγάλη αναμετάδοση από τους καλεσμένους στα social media και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στον χώρο της τελετής (αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν υπήρχαν παπαράτσι που προσπάθησαν να ‘κλέψουν’ στιγμιότυπα). Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν η πρώτη που είχε μιλήσει για το ζήτημα των ορίων ανάμεσα σε δημόσια και ιδιωτική ζωή (θα βρεις εδώ όσα είχε πει) και πλέον την δική του άποψη έδωσε και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξή του στο  περιοδικό “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη. Συγκεκριμένα είπε:

Φωτεινό σημείο στη ζωή σας αποτελεί η σύζυγός σας, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Αυτή η διείσδυση στην προσωπική σας ζωή, το γεγονός ότι ο γάμος σας το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο, σας ενοχλεί;

Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι.

Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις.

Πράγματι, είναι αρκετά περίεργο να υπάρχει αρνητική κριτική για τον τρόπο που διάλεξες να παντρευτείς (ή να κάνεις μία οποιαδήποτε άλλη επιλογή που δεν επηρεάζει κανέναν εκτός από εσένα), κυρίως αν γίνεται από άτομα που δεν γνωρίζεις και θεώρησαν σωστό να σε κριτικάρουν μόνο και μόνο επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο. Φανταζόμαστε ότι η ‘κακή εντύπωση’ που έδωσε το ζευγάρι σε όσους τους επιτέθηκαν ήταν επειδή δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο και πράγματι, θα συμφωνήσουμε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, είναι περίεργο να υπάρχουν ακόμα τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι επειδή κάποιος είναι αναγνωρίσιμος, δεν μας δίνει ποτέ το δικαίωμα να επεμβαίνουμε στην ζωή του ή να κριτικάρουμε επιλογές που έχει πάρει, μόνο και μόνο επειδή έχουμε δει το πρόσωπό του σε περιοδικά ή έχει πολλούς followers στο instagram.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!