Η φετινή διοργάνωση των Mad Video Music Awards ήταν ξεκάθαρα μία από τις πιο μαύρες σελίδες των βραβείων. Πέρα από το απαράδεκτο περιστατικό βίας μεταξύ των trappers, που τα ίδια τα Mad διαχειρίστηκαν αρκετά ατσούμπαλα, αλλά και του πιο κωμικού αποσπάσματος, που έχει κυκλοφορήσει, με τον dj Valentino να “παίζει” σε ένα άδειο τραπέζι χωρίς κονσόλα (πράγμα για το οποίο ευθύνεται περισσότερο η παραγωγή, παρά ο ίδιος), είχαμε ένα ακόμα περιστατικό απαράδεκτης συμπεριφοράς. Πρωταγωνιστής; Η Panik Records. 

Χθες ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπου βλέπουμε τη Josephine και τον Γιώργο Αρσενάκο, μαζί με άλλους δύο υπεύθυνους της δισκογραφικής, να περιμένουν να ακούσουν το όνομα της τραγουδίστριας στην κατηγορία Καλύτερο Pop. Αν εξαιρέσουμε ότι ήταν ξεκάθαρο ότι γνώριζαν ότι θα ακουστεί το όνομά της εκ των προτέρων, μέχρι εδώ όλα καλά. Το τραγικό του πράγματος ήρθε όταν ένας εργαζόμενος της διοργάνωσης, που κουβαλούσε μία σακούλα με πράγματα, πέρασε από μπροστά τους, για να κατευθυνθεί σε ένα άλλο σημείο. Τότε είδαμε τον Γιώργο Αρσενάκο να τον σπρώχνει ενοχλημένος μακριά, τους άλλους δύο υπεύθυνους της Panik να τον τραβάνε, ενώ η Josephine ακούγεται να τού λέει “Φύγε”. Γιατί; Διότι δεν ήθελαν να τούς χαλάσει το πλάνο την στιγμή, που ήξεραν ότι θα τούς έδειχνε η κάμερα. Συγκεκριμένα, να μη χαλάσει το πλάνο του Γιώργου Αρσενάκου, μιας και αν παρατηρήσεις το απόσπασμα, κοντά σε εκείνον βρισκόταν ο εργαζόμενος, όταν άρχισαν να τον τραβολογάνε. 

Το βίντεο παίζει ήδη συνεχώς στα social media, με όλο και περισσότερο κόσμο να αντιδρά αρνητικά στην τουλάχιστον απαράδεκτη συμπεριφορά, που βλέπουμε. Η αντίδρασή τους μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο αλαζονική και υπεροπτική, αφού εύκολα μπορεί να μεταφραστεί σε κάποια αίσθηση ανωτερότητας απέναντι στον άνθρωπο, που βρισκόταν εκεί, για να πάρει ένα μεροκάματο, σε σχέση με τους ίδιους, που ήταν εκεί για να διασκεδάσουν και να βραβευτούν. Δεν φαίνεται να έχουν κάποιον ιδιαίτερο σεβασμό για έναν εργαζόμενο, που μαζί με τους συναδέλφους του, αν δεν βρισκόταν εκεί, η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, οπότε κι αυτοί δεν θα μπορούσαν να χαίρονται, όπως φαίνεται στο βίντεο. 

Φυσικά, κανένας από τους εμπλεκόμενους για την ώρα δεν έχει μπει στον κόπο να κάνει κάποιο σχόλιο ή να ζητήσει έστω μία τυπική συγγνώμη από τον εργαζόμενο. Για την ώρα, δεν έχουμε δει παρά απενεργοποιημένα σχόλια στο Instagram και stories σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Βέβαια, δεν μάς κάνει και τρομερή εντύπωση. Η Panik Records μία αντίστοιχη αδιάφορη αντίδραση είχε μέχρι και στο περιστατικό βίας μεταξύ καλλιτεχνών της με καλλιτέχνη άλλης δισκογραφικής. Έκανε κυρίως σαν να μη συνέβη κάτι και δημοσίευσε μία ανακοίνωση “καταδίκης της βίας”, ενώ συγχρόνως φάνηκε να ενοχλήθηκε περισσότερο με το κοινό, επειδή τα έβαλε με τους trappers και δη με τους δικούς της, παρά με τους πρωταγωνιστές του καβγά. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!