Θυμάστε τότε που ο Pete Davidson τα είχε με την Ariana Grande; Αθώες εποχές. Και μετά θυμάστε όταν χώρισαν, που η Ari κυκλοφόρησε την φήμη ότι ο πρώην της και κωμικός είναι εξαιρετικά προικισμένος εκεί κάτω, για να το πούμε ευγενικά; Φαντάζομαι όλοι το θυμόμαστε. Τούτη δω η ιστορία λοιπόν, είναι που ξεκίνησε τον όρο Big Dick Energy (Ενέργεια Μεγάλου Πέους), το οποίο στην συνέχεια έγινε το γνωστό πλέον αρκτικόλεξο BDE το οποίο χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει κάποιον που έχει αυτό το κάτι, μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, ένα je-ne-sais-quoi.

Αφού λοιπόν όποιος δεν ήξερε τι σημαίνει ο όρος του τίτλου τώρα τον έμαθε, πάμε παρακάτω στην σημερινή, αστεία παύλα έξτρα ενδιφέρουσα είδηση. Η Anne Hathaway, η οποία όπως έχουμε πει τον τελευταίο καιρό διανύει την περίοδο της μιντιακής αλλά και στυλιστικής αναγέννησής της, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Interview στα πλαίσια του αφιερώματος της για το τεύχος του Ιουλίου. Εκεί, εκτός άλλων, απάντησε και σε 20 ερωτήσεις που έστειλαν στο περιοδικό διάφοροι celebrities- φίλοι της ηθοποιού. Ανάμεσά τους, η Anna Wintour (!), o Jake Gyllenhaal, η Julie Andrews, η Octavia Spencer, η Sigourney Weaver, η Michelle Yeoh, ο Matthew McConaughey, η Bella Hadid και η Mindy Kalling, η οποία αν μας ρωτάς έκανε την καλύτερη ερώτηση.

 

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός και σκηνοθέτης ρώτησε την Hathaway “Ποιος από την showbiz τώρα πιστεύεις ότι έχει BDE;”, στο οποίο η πρωταγωνίστρια του Devil Wears Prada απάντησε, “Εννοείς εκτός από εσένα;”.

Συνέχισε δίνοντας την πλήρη λίστα της, “Αυτή την στιγμή πιστεύω πως η Lizzo την έχει, η Billie Eilish οπωσδήποτε, και ο Harry Styles προφανώς. Προσπαθώ να σκεφτώ. Αυτοί που μπορούν να την καταλάβουν και να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή. Ο Christopher John Rogers”, είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σε έναν από τους πιο καυτούς Αμερικανούς σχεδιαστές του τώρα, σε αυτόν που της χάρισε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της τον περασμένο Απρίλη.

“Λατρεύω αυτό που κάνει”, συνέχισε, “Είμαι τεράστια φαν. Και νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη δίνει σε έμένα big goddess energy (ενέργεια μεγάλης θεάς). Και η Michelle Yeoh έχει big goddess energy.”

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς σίγουρα συμφωνούμε με την συγκεκριμένη λίστα. Θα προσθέταμε όμως και την θεάρα Zendaya, δεν θα μπορούσε να λείπει.