Μια νέα βιογραφική ταινία βρίσκεται στα σκαριά, με τίτλο “Maestro”, η οποία διηγείται την ταραχώδη ζωή του θρυλικού μαέστρου και συνθέτη Leonard Bernstein. Την σκηνοθεσία, το σενάριο αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο παλλαπλά βραβευμένος Bradley Cooper, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα μας δώσει μια ακόμα εξαιρετική ερμηνεία. Στο συμπρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η πολύ ταλαντούχα Carrey Muligan που απολαύσαμε στο επίσης βραβευμένο “Promising Young Woman”, ενώ συμπαραγωγοί του film είναι εκτός άλλων οι θρύλοι του σινεμά Martin Scorsese και Steven Spielberg, δίνοντας έτσι μια πολύ σημαντική βούλα έγκρισης στην επερχόμενη ταινία.

File:Leonard Berntein.jpg - Wikimedia Commons

Το biopic, που θα προβληθεί σε συμπαραγωγή του Netflix κάπου μέσα στο 2023, ακολουθεί τον Leonard Bernstein από την δεκαετία των 30 ως και τα 72 του χρόνια, όταν απεβίωσε από καρδιακή προσβολή.

Leonard Bernstein, conductor and musical director of New Y… | Flickr

Αυτό που σίγουρα έχει αφήσει μίντια και κοινό άφωνους είναι η μεταμόρφωση του Cooper για τις ανάγκες του ρόλου. Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή με την εικόνα του να θυμίζει ελάχιστα τον ηθοποιό όπως τον ξέρουμε.

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα τον βλέπουμε εμφανώς αλλαγμένο στην φάση που υποδύεται το νεαρό μαέστρο.

bradley-cooper-leonard-bernstein-07 (1)

Courtesy of Netflix

Σε μια δεύτερη εικόνα τον βλέπουμε σε μεγαλύτερη ηλικία επίσης αγνώριστο, με την βοήθεια προσθετικών και μακιγιάζ.

bradley-cooper-leonard-bernstein-06

Courtesy of Netflix

Δεδομένης της θρυλικής καλλιτεχνικής φιγούρας που αποτέλεσε ο συνθέτης τόσο για το Broadway όσο και για την παγκόσμια σκηνή, ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.