Σε καμία περίπτωση, δεν θα κρίνουμε το ποιον σύντροφο επιλέγουν κάποιοι άνθρωποι. Ακόμα και μεγάλες διαφορές ηλικίας δεν μας αφορούν αν, για παράδειγμα, το ένα άτομο είναι 30 και το άλλο 60 χρονών. Ωστόσο, κάποιες σχέσεις είναι προβληματικές ηθικά ή/και νομικά. Τι εννοούμε; Μπορεί με τον άλλον να έχεις μόλις 8 χρόνια διαφορά. Αν, όμως, αυτή η 8ετία προκύπτει σε ένα φάσμα, που ο ένας είναι ακόμα έφηβος και ο άλλος ενήλικος, υπάρχει πρόβλημα. 

Για εμάς, αυτό είναι το προφανές. Ωστόσο, φαίνεται να μην είναι για όλους. Απόδειξη όλοι οι διάσημοι, που ανοιχτά είχαν σχέση με ανήλικους, και κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ να μιλήσει. 

Fergie & Justin Timberlake

H Fergie έβγαινε με τον Justin Timberlake, όταν η ίδια ήταν 23 ετών και εκείνος μόλις 16. Όπως η ίδια αποκάλυψε το 2006, δεν είχαν ποτέ σοβαρή σχέση. Είχαν κάτι χαλαρό. Έβγαιναν, πέρναγαν καλά και “φασώνονταν”. Είχαν πάει μαζί μέχρι και διακοπές στη Χαβάη. Ωστόσο, ήταν πολύ ανυπόμονος για τα γούστα της και γι’ αυτό το έληξε. Το ότι ήταν έφηβος, μάλλον, δεν την προβλημάτισε ιδιαίτερα. 


Tyga & Kylie Jenner

Ο Tyga και η Kylie Jenner υποστηρίζουν ότι η σχέση τους ξεκίνησε αφότου εκείνη έγινε 18. Είναι, ωστόσο, κάπως ύποπτο ότι στα 18α γενέθλια της της αγόρασε Ferrari, αν δεν είχαν πριν καμία σχέση. Στην πραγματικότητα, η σχέση τους φαίνεται να ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, όταν εκείνη ήταν 14 με 15 ετών, και αυτός 22 με 23 ετών. 


Caroline Flack & Harry Styles

Ο Harry Styles ήταν 17 χρονών όταν ξεκίνησε η σχέση του με την 31χρονη Caroline Flack (η οποία δυστυχώς έδωσε τέλος στην ζωή της το 2020). Και σε περίπτωση που αυτό δεν σου φαίνεται ήδη προβληματικό, υπάρχει κι άλλο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν ακόμα διαγωνιζόμενος στο X-Factor και αυτή συμπαρουσιάστρια. Με άλλα λόγια, εκτός από το θέμα του ότι ήταν έφηβος, έχουμε το θέμα ότι υπήρχε και ένα είδος εξουσίας πάνω σε αυτόν τον έφηβο. 


Elvis Presley & Priscilla Beaulieu

Ο Elvis ήταν 24 και ήδη τεράστιος σταρ, όταν γνώρισε την Priscilla. Πιθανώς, τότε κάθε 14χρονη θα τρελαινόταν στην ιδέα ότι θα κέρδιζε την προσοχή του. Αυτή το κατάφερε και η σχέση τους ξεκίνησε από τότε στη Γερμανία, χωρίς κανείς να προβληματιστεί. Έναν χρόνο αργότερα η σχέση τους έγινε εξ αποστάσεως, με εκείνον να επιτρέπει στις ΗΠΑ, ενώ εκείνη μόλις έκλεισε τα 16 μετακόμισε εκεί, για να είναι κοντά του. Δεν είχε ακόμα καν δίπλωμα οδήγησης.


R. Kelly & Aaliyah

Ο R. Kelly σήμερα έχει έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για σεξουαλικές κακοποιήσεις και σωματεμπόριο. Πολύ πριν από αυτό, όμως, ακούγονταν φήμες για σχέσεις του με ανήλικες. Η πιο γνωστή; Εκείνος ήταν 24 και εκείνη ακόμα ένα παιδί 12 ετών. Μετά τον θάνατό της, μάλιστα, βγήκαν στη δημοσιότητα έγγραφα, που αποδείκνυαν ότι οι δυο τους είχαν παντρευτεί, όταν εκείνη ήταν 15, με τον γάμο τελικά να κρίνεται άκυρος. 


Wilmer Valderrama & Demi Lovato/Lindsay Lohan/Mandy Moore

Πώς είναι δυνατόν κάποιος να μπαίνει συνεχώς σε σχέση με ανήλικες και να την γλιτώνει; Μάλλον, πρέπει να ρωτήσουμε τον Willmer Valderrama. Εξάλλου, γνωρίζουμε τουλάχιστον τρεις φορές, που βρέθηκε σε σχέση με ανήλικη. Ήταν 20 χρονών, όταν μπήκε σε σχέση με τη 16χρονη Mandy Moore. Ήταν 24, όταν ξεκίνησε την σχέση του με τη 17χρονη Lindsay Lohan. Ήταν 30, όταν άρχισε να βγαίνει με το 17χρονο Demi Lovato. Μάλιστα, είναι τόσο περήφανος, ώστε να περηφανεύεται σε εκπομπές ότι ήταν ο πρώτος, που έκανε σεξ με τη Moore, παρά το ότι η ίδια το έχει διαψεύσει. 


Paul Walker & Jasmine Pilchard-Gosnell

Η τελευταία σχέση του Paul Walker, πριν φύγει από τη ζωή, μάς κάνει να νιώθουμε άβολα. Εκείνος ήταν 33 χρονών και η Jessica Pilchard-Gosnell ήταν μόλις 16 και πήγαινε ακόμα λύκειο. Μία ενδιαφέρουσα “λεπτομέρεια”; Στην Καλιφόρνια, όπου ζούσαν, η νόμιμη ηλικία συναίνεσης είναι τα 18 και η σχέση τους ήταν αρκετά γνωστή. Οπότε γιατί ο ηθοποιός δεν είχε διωχθεί με κανέναν τρόπο ποινικά;


Michael Corcoran & Liz Gillies

Ο Michael Corcoran δεν μπήκε απλά σε σχέση με έφηβη, αλλά και με μία έφηβη, στην οποία ουσιαστικά είχε εξουσία. Η Liz Gillies ήταν 17 χρονών, όταν γνωρίστηκε και ξεκίνησε την σχέση της με τον τότε 37χρονο. Πού γνωρίστηκαν όμως; Στα γυρίσματα του Victorious, όπου εκείνος δούλευε ως συνθέτης για περίπου 150 επεισόδια. Παντρεύτηκαν και είναι ακόμα μαζί; Ναι, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τουλάχιστον η αρχή της σχέσης τους ήταν προβληματική.