Από τις αμερικάνικες σειρές και ταινίες, όλοι έχουμε μία ιδέα για τους γάμους του Λας Βέγκας. Ζευγάρια που αυθόρμητα και πολλές φορές μεθυσμένα (βλ. Rachel και Ross) αποφασίζουν να παντρευτούν, ή που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο μέχρι τα διάφορα γραφειοκρατικά να τούς επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν την κύρια-πραγματική τελετή. Φυσικά, όλοι έχουμε και στο μυαλό μας ότι το μυστήριο τελεί κάποιος περίεργα μασκαρεμένος τύπος. 

Δεν είναι λίγα και τα διάσημα ζευγάρια, που έχουν πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσουν έναν γρήγορο γάμο στο Λας Βέγκας. Και ναι, κάποιοι από αυτούς είχαν σωσία του Elvis Presley να τελεί χρέη “ιερέα”. 

Kourtney Kardashian & Travis Barker

Τον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε ότι η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν. Κι ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε πότε θα γίνει ο γάμος, ξαφνικά μάθαμε ότι αυτός ήδη έγινε στις 3 Απριλίου, αμέσως μετά τα Grammys. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι One Love Wedding στη 1:45 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, δεν επέτρεψαν τη βιντεοσκόπηση, ζήτησαν να έχουν σωσία του Elvis για την τελετή, η οποία διήρκησε 30 λεπτά, και στο τέλος η Kardashian πέταξε την ανθοδέσμη της στη λεωφόρο και οι δυο τους χόρεψαν στους ρυθμούς του Elvis. 

Joe Jonas & Sophie Turner

Το 2019, όλοι περίμεναν τον καλοκαιρινό γάμο του Joe Jonas και της Sophie Turner σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Και αυτός έγινε, αλλά τότε ήταν πλέον ήδη παντρεμένοι. Έναν μήνα νωρίτερα, την 1η Μαΐου, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας, αμέσως μετά τα Billboard Music Awards. Ο Nick και ο Kevin Jonas ήταν εκεί, οι Dan + Shay τραγούδησαν, η Diplo έκανε όλη την τελετή live στο Instagram και ένας σωσίας του Elvis τέλεσε το μυστήριο. 

Angelina Jolie & Billy Bob Thornton

Αυτό το γεμάτο δράματα ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 στα γυρίσματα του Pushing Tin. Μόλις έναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα παρεκκλήσι του Las Vegas. Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για την τελετή. Ο γάμος, πάντως, κράτησε τρία χρόνια, με τον Thornton να αποκαλύπτει μετά από καιρό ως αιτία διαζυγίου τα διαφορετικά lifestyles τους, με εκείνη να γυρίζει τον κόσμο και τον ίδιο να είναι αγοραφοβικός. 

Cindy Crawford & Richard Gere

Ήταν 1988 όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο μπάρμπεκιου πάρτι του φωτογράφου Herb Ritts. Τρία χρόνια μετά, ο Richard Gere πήρε το ιδιωτικό του τζετ, έβαλε μέσα τη Cindy Crawford και μερικούς στενούς τους φίλους και ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας. Εκεί, το μοντέλο τον παντρεύτηκε φορώντας ένα μπλε κοστούμι. Κι όσο κι αν ο κόσμος δεν χόρταινε να τούς κοιτάζει, το 1995 τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν, με την Crawford να αποκαλύπτει ότι αιτία ήταν πως οι δουλειές τους σε διαφορετικά μέρη του κόσμου δεν τούς επέτρεπαν να περνούν καθόλου χρόνο μαζί. 

Bruce Willis & Demi Moore

Οι ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1987, μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσεις. Οι δυο τους ταξίδεψαν απρογραμμάτιστα στο Λας Βέγκας, όπου ο Bruce Willis έκανε πρόταση γάμου στην Demi Moore. Εκείνη δέχτηκε και λίγο αργότερα βρέθηκαν να παντρεύονται μέσα στη σουίτα τους στο ξενοδοχείο Golden Nugget, με λίγους καλεσμένους. Έναν μήνα αργότερα, πραγματοποίησαν και μία μεγαλύτερη τελετή, με όλους τους διάσημους φίλους τους καλεσμένους. Τελικά, πήραν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια και τρεις κόρες, το 2000.

Pamela Anderson & Rick Salomon

Οι δυο τους γνωρίζονταν και ήταν φίλοι για χρόνια. Η σχέση τους θεωρείται ότι ξεκίνησε το 2006, ενώ τον Οκτώβριο του 2007 αποφάσισαν να παντρευτούν ξαφνικά στο ξενοδοχείο Mirage στο Λας Βέγκας, με τα media να μην το παίρνουν είδηση. Ωστόσο, μόλις τρεις μήνες αργότερα η Pamela Anderson κατέθεσε χαρτιά, για να βγει διαζύγιο, με τη διαδικασία να κρατά έναν χρόνο, μέχρι που και οι δύο ζήτησαν ακύρωση του γάμου για απάτη. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι, ωσότου το 2014 μάθαμε πως ξαναπαντρεύτηκαν. Περίπου έναν χρόνο αργότερα, όμως, μάθαμε ότι έχουν κινήσει ξανά διαδικασίες διαζυγίου. 

Britney Spears & Jason Alexander

Ήταν παιδικοί φίλοι. Δεν είναι βέβαιο πότε ξεκίνησε η σχέση τους, αλλά το 2004 οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας με την τελετή να πραγματοποιείται στις 4:00 το πρωί. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε ούτε εβδομάδα, αφού υπέγραψαν ακύρωσή του μόλις 55 ώρες αργότερα. Οι λόγοι δεν είναι σαφείς, αλλά χρόνια αργότερα ο Jason Alexander αποκάλυψε ότι η ομάδα της Britney Spears τον παραπλάνησε, για να υπογράψει την ακύρωση, λέγοντάς του πως αν το κάνει θα τούς επιτρέψουν να συνεχίσουν την σχέση τους και μετά από έξι μήνες, αν ακόμα το ήθελαν, και να παντρευτούν. 

Βen & JLo

 

Το τελευταίο adittion σε αυτήν την λίστα είναι το ζευγάρι που μας έκανε να πιστέψουμε στα παραμύθια. Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez επανασυνδέθηκαν μετά από 20 χρόνια χωριστά και μέσα σε ένα χρόνο έκαναν την σχέση τους επίσημη με τον πιο λιτό και όμορφο τρόπο. Μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ.