Αν είσαι κάτω των 24 ετών, aka Gen Z, είναι σχεδόν σίγουρο και ότι γνωρίζεις τι είναι το TikTok και ότι ξέρεις να το χρησιμοποιείς με τεράστια ευκολία. Επίσης, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι οι γονείς σου δεν έχουν καμία επαφή με το “άθλημα”. Και όχι, οι διάσημοι γονείς δεν αποτελούν εξαίρεση. Εξάλλου, έχουμε ντοκουμέντα, που μάς δείχνουν τα παιδιά τους να προσπαθούν να τους βάλουν στον αχανές κόσμο του TikTok. 

Kim Kardashian & North West

@kimandnorth

♬ Stuck in the Middle – Tai Verdes

Η Kim Kardashian είχε κάνει μία προσπάθεια μόνη της στο TikTok, αλλά το εγκατέλειψε λίγο αργότερα. Τέλη Νοεμβρίου, όμως, επέστρεψε. Αυτή τη φορά όχι μόνη της, αλλά με έναν κοινό λογαριασμό με την 8χρονη κόρη της, North West. Τα βίντεο τους έχουν ήδη συνολικά μαζέψει 30,9 εκατομμύρια views, με πολλά από αυτά να μάς δείχνουν στιγμές από τη μέρα τους, αλλά και να κάνουν μαζί challenges και lip sync. 

Sylvester Stallone & Sistine Stallone

@sistinestallonee

♬ original sound – Rachel Andrew 🌸

Ποιον δεν περιμέναμε να δούμε στο TikTok; Τον Rocky. Κι όμως, εδώ είμαστε. Ο Sylvester Stallone έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στον λογαριασμό της 23χρονης κόρης του, Sistine, με τους δυο τους να χορεύουν μαζί, αλλά και να κάνουν lip sync μαζί με όλη την οικογένεια Stallone. 

Kourtney Kardashian & Penelope Disick 

@pandkourt

♬ Helikopter – Fazlija

Πριν η Kim Kardashian και η North κάνουν κοινό TikTok, το ίδιο είχε κάνει η Kourtney με την 9χρονη Penelope. Τον λογαριασμό κινεί κυρίως η μικρή. Ωστόσο, η Kourtney συμμετέχει σε αρκετά βίντεο, ενώ σε κάποια έχουμε δει να κάνουν εμφάνιση και ο πατέρας της 9χρονης, Scott Disick, αλλά και ο νυν αρραβωνιαστικός της Kourtney, Travis Barker. 

Victoria Beckham & Romeo Beckham 

@romeob7

#spicegirls #poshmum 😬😂

♬ original sound – Dancer Dianne

Εδώ δεν είμαστε σίγουροι ποιος δίδαξε ποιον. Η Victoria Beckham χόρεψε το Spice Up Her Life των Spice Girls μαζί με τον 19χρονο γιο της, Romeo, για χάρη του λογαριασμού του στο TikTok. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή το είχε πολύ περισσότερο και αυτός απλά προσπαθούσε να την φτάσει έστω και στο 50%. Να πούμε ότι χάρη σε αυτό αύξησε τρομερά τους followers του. Λογικό. 

Reese Witherspoon & Deacon Phillippe

@reesewitherspoon

Deacon teaches me how to #dap 🤝 #dapchallenge

♬ original sound – Reese Witherspoon

Τον Σεπτέμβριο του 2019 είδαμε στο Instagram τη Reese Witherspoon να ρωτάει τον Deacon Phillippe τι είναι το TikTok. Αυτός της εξήγησε και αμέσως μετά τη βοήθησε να ανοίξει λογαριασμό. Πλέον έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ειδική, αν και συχνά τον βλέπουμε να προσπαθεί να της εξηγήσει πώς θα κάνει συγκεκριμένα challenges, που γίνονται viral στην πλατφόρμα. 

Laura Dern & Jaya Harper

@jayaharper

Mom takeover #disaster #foryoupage #foryou

♬ Say So – Doja Cat

Είχες αμφιβολίες για το πόσο fun άτομο είναι η Laura Dern; Ώρα να διαλυθούν. Η 17χρονη κόρη της, Jaya Harper, είναι TikToker και πολύ συχνά κάνει χορευτικά βίντεο στον λογαριασμό της. Επίσης συχνά, βλέπουμε τη μητέρα της να μπαίνει στη μέση, να αρχίζει να χορεύει και ξεκάθαρα να τραβάει πάνω της όλη την προσοχή.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!