Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει παντού να παίζει ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα. Ο λόγος; Το υπέροχο Miro νυφικό της. Το γεγονός ότι, για τους μη αγαπημένους τους ανθρώπους, ήταν ξαφνικό και απροειδοποίητο. Ότι όλες οι φωτογραφίες μάς μεταφέρουν τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των παρευρισκόμενων. Ότι γενικά μάς αρέσουν ως ζευγάρι. 

Βέβαια, μετά τον γάμο, όλοι ασχολήθηκαν ακόμα περισσότερο με τη συγκινητική δήλωση του Κωστή Μαραβέγια για την πλέον σύζυγό του. Και ξέρεις κάτι; Δεν είναι η πρώτη φορά, που μιλάει για εκείνη με τρομερά όμορφα λόγια. Εμείς βρήκαμε όλες τις στιγμές, που έχει μιλήσει δημόσια για εκείνη και την σχέση τους και απλά θα σου πούμε ότι, αν δεν τον έχεις ήδη βρει, τότε καλό θα ήταν να βρεις κάποιον να μιλάει με τον ίδιο τρόπο για εσένα. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου στο DoT τον Δεκέμβριο του 2018

Τότε η δημοσιογράφος του DoT τον είχε ρωτήσει τι θαυμάζει στην Τόνια Σωτηροπούλου. Εκείνος είχε απαντήσει απλά και λιτά. “Δεν θα πω λεπτομέρειες και δεν είναι και σωστό να πω, ας πούμε, κάποια πράγματα, τα οποία διακρίνω μόνο εγώ και δεν φαίνονται, στην πορεία της και στη δουλειά της. Θα πω ότι, όμως, έχει όντως κάτι πολύ μοναδικό και όχι κάτι που βρίσκει κάποιος εύκολα σε ανθρώπους και αυτό είναι μια τύχη και μια ευλογία. Δεν διαφέρουμε πουθενά”.

Ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου στο Ενώπιος Ενωπίω τον Απρίλιο του 2021

Τον περασμένο Απρίλιο ο τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Εκεί ακούσαμε και την ίδια την Τόνια Σωτηροπούλου να μιλάει με πραγματικά όμορφα λόγια για τον σύντροφό της. Ωστόσο, εμείς θα μείνουμε στο θέμα μας και στο τι εκείνος είπε για την ηθοποιό. Αρχικά, λοιπόν, μίλησε για το πώς λειτούργησε το lockdown στην σχέση τους, “Είναι μία μεγάλη δοκιμασία το 24 ώρες 7 ημέρες ακόμα και συγκατοίκησης. Είναι μία μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δύο Ταυράκια, που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μάς έδεσε αυτό που περάσαμε, παρά μάς δημιούργησε δονήσεις. Μάς δημιούργησε θετικές δονήσεις. Μάς δημιούργησε μια χαρά ανακάλυψης, μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ό,τι πριν”.

Επιπλέον, ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε ότι πρώτα απ’ όλα οι δυο τους πια είναι οικογένεια. Αργότερα, συμπλήρωσε ότι ήδη είναι παντρεμένοι. “Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου. Για τα δικά μας, όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό, που φέρει ο γάμος. Δεν είναι τυπικό, δεν το έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Η συντροφικότητα είναι ζητούμενο και επίσης η συμβίωση και αυτό που είπαμε πριν, το να υπάρχει μία σύμπνοια στην σχέση. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος”.

Ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου στο Στούντιο 4 τον Σεπτέμβριο του 2021

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Εκεί οι παρουσιαστές αρχικά τον ρώτησαν πώς άλλαξε η Τόνια Σωτηροπούλου τη ζωή του. “Σίγουρα προς το καλύτερο, διότι πάντα η συντροφικότητα και όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση σε κάνει να αισθάνεσαι πιο καλά με τα υπόλοιπα”. 

Έπειτα συνέχισε με το τι άλλο του έφερε ως άνθρωπο. “Μου έφερε την αγάπη για τα ζώα, την αγάπη για τη φύση, την αγάπη να μάχομαι υπέρ του δικαίου, το τσαγανό που έχει”. Επιπλέον, ο Κωστής Μαραβέγιας πρόσθεσε ότι θεωρεί ότι είναι τρομερά τυχερός, που την έχει στη ζωή του, και ότι δοξάζει τον ύψιστο, που μέσα στο χάος της εποχής εκείνος είχε εκείνη, αλλά και άλλα κομμάτια της ζωής του. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου στο Happy Day τον Σεπτέμβριο του 2021

Στο Happy Day, του έγινε ξανά η ερώτηση τι θαυμάζει στην Τόνια Σωτηροπούλου. Αυτή τη φορά, βέβαια, απάντησε λίγο πιο συγκεκριμένα. “Θαυμάζω την προσωπικότητά της κατ’ αρχάς, πέρα από το ότι είναι μια υπέροχη και όμορφη γυναίκα, διότι έχει έναν δυναμισμό αξιοζήλευτο. Είναι για εμένα ένα φεμινιστικό, με την καλή έννοια, πρότυπο η Τόνια Σωτηροπούλου. Μάχεται υπέρ του δικαίου”. 

Το post του Κωστή Μαραβέγια αμέσως μετά τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Μετά τον γάμο τους, ο Κωστής Μαραβέγια ανέβασε μία φωτογραφία τους από την τελετή, με τη λεζάντα της οποίας ευχαριστούσε για όλη την αγάπη που έχουν λάβει και μάς παρακινούσε όλους να εκφράσουμε την αγάπη μας. Προς το τέλος, απευθύνθηκε και στην πλέον σύζυγό του. “Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα”.