Αισθάνεσαι άγχος; Πίεση; Στεναχώρια; Απώλεια ενέργειας και μία γενικότερη απόγνωση; Δεν είσαι καθόλου μόνος σε αυτό. Με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τις ώρες που περνάμε online να αφιερώνονται κυρίως σε ενημέρωση και αλληλοβοήθεια, το στρες σου ίσως να έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα και η ανάγκη σου για ξελαμπικάρισμα να είναι τεράστια. Αν δεν έχεις την ευκαιρία να αγναντέψεις κάποια θάλασσα μέχρι να αισθανθείς καλύτερα, ιδού 20 ιστοσελίδες χωρίς κανέναν λόγο ύπαρξης παρά του να σε βοηθήσουν να περάσεις λίγο χρόνο χωρίς να σκέφτεσαι.

This is Sand

Ένας από τους πιο relaxing τρόπους να περάσεις χρόνο στο ίντερνετ είναι αυτό το σάιτ, το οποίο σε βοηθάει να χτίσεις τους δικούς σου αμμόλοφους. Διαλέγεις χρωματισμούς της άμμου σου και απλά συνεχίζεις μέχρι να βαρεθείς ή να σε πάρει ο ύπνος.


Build a Galaxy

Ό,τι πιο κουλ υπάρχει στο world wide web, και δεν με νοιάζει τι λέτε. Φτιάχνεις μόνος σου τον δικό σου γαλαξία και μετά τον χαζεύεις με περηφάνια.


Α Soft Murmur

Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου “white noise”, προσθέτοντας τους αγαπημένους σου ήχους σε ό,τι συχνότητα και ένταση θέλεις. Σε βοηθάει και να συγκεντρωθείς αλλά και να χαλαρώσεις, ανάλογα τον σκοπό σου.


Cats Sound Board

Αποκλειστικά και μόνο για cat people, αυτή η σελίδα σε αφήνει να πατήσεις πάνω σε κάποιο γατάκι του πίνακα και να το ακούσεις να νιαουρίζει.


Dog Gif Page

Στο αντίθετο στρατόπεδο, έχουμε το κατάλληλο σάιτ για τους dog lovers ανάμεσά μας, με μία σελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε χαριτωμένα γκιφάκια αξιαγάπητων σκυλακίων. Γουφ!


Incredibox

Eδώ μπορείς να σχηματίσεις την δική σου acapella μπάντα ΚΑΙ το δικό σας τραγούδι και οι φιγούρες από μόνες τους έχουν πάρα πολλή πλάκα. Αξίζει σίγουρα το κλικ σου.


Akinator

Oυσιαστικά είναι 20 ερωτήσεις με το κομπιούτερ για αντίπαλο. Μόνο που το κομπιούτερ είναι εκνευριστικά έξυπνο και πάντα μαντεύει σωστά, όσο δύσκολο και αν νομίζω ότι είναι το πρόσωπο που έχω διαλέξει.


The Useless Web

Πρόκειται για ένα portal το οποίο σε κατευθύνει σε εκατοντάδες σελίδες του διαδικτύου που δεν έχουν κανένα απολύτως σκοπό και νόημα. Τρομερά εθιστικό.


Coffitivity

Σε αυτήν την υπέροχη γωνίτσα του ίντερνετ, μπορείς να ακούσεις τους ήχους ενός καφέ, ανάλογα με το που αυτό βρίσκεται στον κόσμο. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις τι θα άκουγες αν δούλευες στην καφετέρια ενός αγγλικού πανεπιστημίου ή ενός γαλλικού μπιστρό. Πόσο υπέροχο;!


100.000 Stars

To αγαπημένο μου ολόκληρης της λίστας. Το 100,000 stars σε παίρνει από το keyboard και σου κάνει μία τουρ σε ολόκληρη τον γαλαξία. Διαλέγεις πού θέλεις να πας, και όσο εσύ ταξιδεύεις, εκείνο σου δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κάθε αστέρι που θες να εξερευνήσεις.