Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για πολλά την Κυριακή, στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση “Προσωπικά” στην ΕΡΤ και μας μετέφερε μια συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε στην Σουηδία ως παιδί. Ήταν ένα τραγικό περιστατικό πυρκαγιάς σε έναν χώρο που λειτουργούσε ως ντισκοτέκ και όπου η ίδια (13 ετών τότε) και το τότε συγκρότημά της είχαν πάει για να εμφανιστούν. Ο χώρος αυτός πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να πεθάνουν 63 άτομα.

Ανάμεσα στους επιζήσαντες ήταν ευτυχώς η κολλητή της φίλη Αννίτα η οποία σώθηκε σαν από θαύμα, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του κτιρίου.

“Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε.” ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

“Ήταν ένας χώρος που λειτουργούσε σαν ντισκοτέκ. Ήμασταν πολλά συγκροτήματα και χάσαμε πολλούς φίλους. Είχε μαζευτεί η νεολαία από πολλά μέρη. Υπάρχει ακόμα ο τρόμος, όπου υπάρχει φωτιά εγώ είμαι alert εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Η κολλητή μου φίλη επέζησε. Ήταν μέσα, έσπασε ένα τζάμι κι έπεσε από τον τρίτο όροφο σε μία λάμπα. Δεν χτύπησε.” είπε η Έλενα Παπαρίζου.

“Η Αννίτα ήταν το πρώτο άτομο που επισκέφθηκα στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα μέσα, μύριζε παντού καμμένο κι η φίλη μου έκλαιγε ξαπλωμένη με τεράστια δύσπνοια. Ήταν κατάμαυρη σε όλο το πρόσωπο. Ήταν μια περίοδος που δεν τελείωναν οι κηδείες. Οι εικόνες είναι έντονες μέσα μου. Σαν τα παιδικά τραύματα δεν υπάρχουν, μένουν πολύ ριζωμένα μέσα σου. Τώρα τα σκέφτομαι και με πιάνει ένα ρίγος.” είπε η Έλενα Παπαρίζου.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!