Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Μαμα-δες”, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η Δέσποινα Ολυμπίου και μίλησε με την Ζωή Κρονάκη. Ανάμεσα στα όσα είπε η δημοφιλής ερμηνεύτρια ήταν και η εμπειρία της αποβολής που είχε, στην διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του J2US.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ολυμπίου είπε τα εξής: “Έτυχε να έρθει η πρώτη εγκυμοσύνη που με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ, γιατί μέχρι τότε είχα μια σχέση που ήμασταν καλά αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έλεγα ότι θέλω να κάνω ένα, δύο ή τρία παιδιά”.

“Όταν έφερα τον Χρήστο μου στη ζωή ήμουν 41 χρονών, οπότε τα μέτρησα όλα πάρα πολύ. Επομένως ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη και ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο Χρήστος. Είχε προηγηθεί μια αποβολή και μια επιβεβλημένη αποβολή γιατί υπήρχε πρόβλημα στη δεύτερη προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Επομένως στην τρίτη μου εγκυμοσύνη λέω, με βάση και τη στατιστική, πως δεν γίνεται αυτό το μωρό να μην είναι εντάξει. Είπα μάλιστα τότε στον σύντροφο μου, τον Κωνσταντίνο πως σταματάω τα πάντα. Ήθελα να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να το θέσω σε κίνδυνο από την πρώτη μέρα που έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος. Ήθελα ηρεμία και να το απολαύσω”.

“Μάλιστα, η μία αποβολή έγινε στο J2US. Με το που μου είπαν, “Δέσποινα πάμε στο πλατό” ζήτησα ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και είδα το αίμα. Μετά βγήκα στη σκηνή γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το γύρισμα. Δεν ήμουν μόνη αλλά ήταν άλλα 100 άτομα από πίσω, που δεν μπορούσαν να περιμένουν το πρόβλημα του ενός. Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα και εκεί είναι που στριμώχτηκα. Εφτιαξα όμως λίγο το μακιγιάζ μου και προχώρησα”, συμπλήρωσε η Δέσποινα Ολυμπίου περιγράφοντας με πολύ σαφή λόγια μια σκηνή που έχουν ζήσει δυστυχώς πολλές γυναίκες γύρω μας, την διακοπή μιας εγκυμοσύνης σε μια στιγμή που ενώ θέλεις και πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, θάβεις τον πόνο σου και προχωράς γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.