Γάτες. Τα πιο υπέροχα και συγχρόνως δολοφονικά όντα της ζωής μας, που τα λατρεύουμε κι ας μην είμαστε σίγουροι για τα δικά τους συναισθήματα προς εμάς. Το να έχεις γάτα δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο με το να έχει το όποιο άλλο κατοικίδιο. Η προσωπικότητά τους είναι από ξεχωριστή μέχρι εξαιρετικά αστεία. Και όσοι έχουμε μια γάτα στο σπίτι να μάς περιμένει, ξέρουμε ότι η ζωή μαζί της είναι μία μοναδική εμπειρία, που μπορεί να καταλάβει μόνο όποιος επίσης έχει γάτα. 

Θυμάσαι το αρκετά ακριβό κρεβάτι, που της αγόρασες; Εκείνη προτιμάει πολύ περισσότερο τα συρτάρια και τα ράφια, ενώ δεν θα αντάλλασσε τίποτα με το χαρτόκουτο, που ξέμεινε από την τελευταία σου παραγγελία. 

Cat Box GIF - Cat Box Hide - Discover & Share GIFs

Δεν χρειάζεται να της αγοράσεις κάποιο ακριβό παιχνίδι. Αυτή πάντα θα προτιμάει ένα κομμάτι χαρτί ή ένα αλουμινόχαρτο, που θα βρει κάπου τσαλακωμένο και ξεχασμένο. 

OMFG cat GIFs!

Κινητά, κάρτες, ταυτότητες, εισιτήρια, σημαντικά χαρτιά, θήκες ακουστικών και άλλα τέτοια αντικείμενα δεν μένουν ποτέ πάνω σε τραπέζι, εκτός κι αν έχεις τοποθετήσει πάνω κάτι αρκετά βαρύ, που θα την εμποδίσει από το να τα κάνει το νέο της παιχνίδι και τελικά να τα σπρώξει κάτω από μία στενή επιφάνεια, όπως το ψυγείο. 

Cats knocking stuff off tables and stuff – Why Evolution Is True

Οι ώρες ύπνου της γάτας σου είναι σχεδόν όλες του 24ωρου, με βασική εξαίρεση τις ώρες, που εσύ κοιμάσαι και, ακόμα καλύτερα, τις τελευταίες περίπου δύο ώρες πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι σου. 

Cat Wake Up GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Δεν είσαι ποτέ σίγουρος αν θέλει να παίξετε ή να σε δολοφονήσει, κάθε φορά που βγάζει τα νύχια ή τα δόντια της, για να τα μπήξει πάνω στο δέρμα σου, κατά προτίμηση στα πόδια ή τα χέρια σου. 

Cats Bitting GIFs | Tenor

Βρες το πιο ακριβό έπιπλο μέσα στο σπίτι σου. Είναι κάπου στο 99% σίγουρο ότι αυτό είναι η αγαπημένη της ξύστρα και όχι αυτή, που τής αγόρασες από το pet shop. 

Orb Scratcher™ by SmolKitty

Θα ήθελες να πιστέψεις ότι είναι τρυφερή και έρχεται να σού κάνει χάδια κάθε φορά, που κάθεται πάνω σου, αλλά ξέρεις ότι οι πιθανότητες είναι πως απλά σε θεωρεί το προσωπικό της έπιπλο. 

Cat On Lap GIFs | Tenor

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχεις έρθει μούρη με μούρη με τα οπίσθια της γάτας σου, αφού επιλέγει να κάθεται με την πλάτη στο στήθος σου, ακριβώς δίπλα από το πρόσωπό σου. Ακόμα μία απόδειξη ότι σε θεωρεί το προσωπικό της έπιπλο. 

A good place to sit, cat GIFs - Gifvif

Είσαι αρκετά σίγουρος ότι η γάτα σου είναι δαιμονισμένη ή βλέπει φαντάσματα, αφού συχνά την πιάνεις με το κεφάλι της σε στροφή 180 μοιρών, να κοιτάει για ώρα το κενό και, φυσικά, να τρέχει και να χτυπιέται κυνηγώντας το απόλυτο τίποτα. 

Cat Attack GIFs - 100 Animated Images of Funny Fighting Cats

Θα σε παρακαλάει για ώρα να τής δώσεις από το φαγητό σου, ώστε όταν τελικά πειστείς και το κάνεις, να το μυρίσει για ένα δευτερόλεπτο και τελικά να το απαξιώσει. 

hungry cat gifs | WiffleGif

Ο μόνος λόγος, που αγόρασες παπουτσοθήκη, είναι γιατί δεν άντεχες άλλο να βλέπεις τα παπούτσια σου να καταστρέφονται το ένα μετά το άλλο από τα νύχια της, μιας και όλα τα θεωρεί δυνάμει ξύστρες. 

20 realities that'll hit way too close to home if you own a pet - The Tempest

Θα επαναλάβεις ξανά και ξανά το όνομά της και δεν θα γυρίσει καν να σε κοιτάξει, αλλά και οι δυο σας ξέρετε πολύ καλά ότι σε ακούει πεντακάθαρα και απλά το ευχαριστιέται να σε αγνοεί. 

Cats Know When You Call Their Name and Choose To Ignore You On Purpose! - Science

Είναι το πιο έξυπνο και ταυτόχρονα το πιο ανόητο ον, που αισθάνεσαι ότι έχεις γνωρίσει στη ζωή σου, και δεν είσαι σίγουρος πώς αυτό είναι δυνατόν. 

Gata box GIF - Find on GIFER

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!