Ακόμα κι αν γενικά δεν είσαι φαν των φρούτων, είναι σίγουρο ότι υπάρχει έστω ένα, που έχεις στη ζωή σου και το λατρεύεις. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κάποιο, που κάθεσαι, το ξεφλουδίζεις και το καταναλώνεις όπως είναι. Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου φρούτο για φρουτοσαλάτα ή για χυμό ή ακόμα και για να γεμίζεις με αυτό την κρέπα σου. Σε κάθε περίπτωση, όλο και κάτι μπορεί να μάς πει για την προσωπικότητά σου. 

Μήλο

Είτε είσαι παραδοσιακός, είτε αρκετά απλός άνθρωπος, είτε και τα δύο. Γενικά είσαι πολύ χαλαρός και εύκολος στην παρέα, ενώ έχεις μάθει να προσαρμόζεσαι σε κάθε περιβάλλον και συνθήκη. 

Μπανάνα

Είσαι ένας άνθρωπος, που του αρέσει να διασκεδάζει, αλλά και που εκτιμά τα απλά πράγματα της ζωής. Χαλαρός, ήρεμος και συγκροτημένος είναι τρεις λέξεις, που μπορούν να σε περιγράψουν απόλυτα. 

Αχλάδι

Αν η λέξη σοφιστικέ είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό σου. Έχεις μία τεράστια κομψότητα και γοητεία σε κάθε σου κίνηση, που συνδυάζονται υπέροχα με το πνεύμα σου. Ναι, οι πιθανότητες λένε ότι όλοι μαγνητίζονται πάνω σου. 

Πορτοκάλι

Είσαι αρκετά θετικός και καταφέρνεις να ανεβάσεις τη διάθεση όποιου είναι γύρω σου. Έχεις πάντα τις καλύτερες προθέσεις για όσους αγαπάς, ενώ η προσωπικότητά σου είναι εξαιρετικά φωτεινή και αφήνει τους πάντες με ένα χαμόγελο.

Φράουλα

Είσαι πολύ γλυκός, ενώ όλοι έχουν να λένε για τους εξαιρετικά καλούς σου τρόπους και για την ευγένειά σου. Είσαι το συνώνυμο του ιπποτισμού και αγχώνεσαι και μόνο στην ιδέα ότι ίσως κατά λάθος κάνεις κάτι αγενές.

Ροδάκινο

Έχεις δύο εντελώς αντίθετες πλευρές. Από τη μία, είσαι ένας πολύ γλυκός και φιλικός άνθρωπος. Από την άλλη, ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανίσεις μία πολύ πιο σκοτεινή πλευρά, που κανένας γύρω σου δεν θέλει να συναντήσει.

Καρπούζι

Είσαι ο μετρ της ισορροπίας. Ξέρεις πολύ καλά πώς να βρίσκεις την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Γι’ αυτό και έχεις μία καλή καριέρα, ενώ συγχρόνως κανείς φίλος σου δεν νιώθει παραμελημένος.

Πεπόνι

Είσαι ο ορισμός της παλιάς ψυχής, του ανθρώπου που ζει σε μία άλλη εποχή από τη δική του. Είσαι αρκετά εσωστρεφής και δεν σού αρέσει τίποτα περισσότερο από το να μένεις σπίτι σου και να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο.

Κεράσι

Όλος ο περίγυρός σου έχει να λέει για το πόσο πιστός και ειλικρινής είσαι. Παράλληλα, έχεις και μία τεράστια δημιουργικότητα και φαντασία, που συχνά σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή πιο παραμυθένια απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα.  

Σταφύλι

Είσαι ανοιχτός σε κάθε αλλαγή και, βασικά, θες την αλλαγή. Για εσένα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, αν δεν υπάρχει αλλαγή, τότε δεν υπάρχει ούτε εξέλιξη, οπότε νιώθεις ότι κάτι κάνεις λάθος. 

Ακτινίδιο

Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει από εσένα. Είσαι ο άνθρωπος, που πάντα κάνει το λιγότερο προβλέψιμο, αλλά και που ποτέ δεν ενημερώνει κανέναν για τα σχέδια του. Αυτό, βέβαια, σε κάνει και το άτομο με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες. 

Grapefruit

Συχνά αναλαμβάνεις τον ρόλο του ηγέτη. Εξάλλου, είσαι εξαιρετικά δυναμικός και έχεις μάθει να παίρνεις πάντα αυτό, που θέλεις. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως μέσα σου δεν είσαι και αρκετά γλυκός άνθρωπος.

Μάνγκο

Έχεις μάθει να ζεις τη ζωή στα άκρα και να εκμεταλλεύεσαι όποια ευκαιρία εμφανίζεται στον διάβα σου. Ειδικά άμα μιλάμε για περιπέτειες, είσαι ο πρώτος που θα τρέξει σε αυτές και γι’ αυτό είσαι πάντα το πρώτο τηλεφώνημα των φίλων σου. 

Ανανάς

Η περηφάνια σου είναι αυτό, που σε χαρακτηρίζει. Παράλληλα, έχεις ένα αρκετά σοβαρό και σκληρό εξωτερικό. Αν κάποιος, όμως, καταφέρει να σε γνωρίσει και αν τού ανοιχτείς, θα δεις τον πιο θετικό, θερμό και διασκεδαστικό άνθρωπο.

Μύρτιλο

Η εξυπνάδα σου είναι από τα βασικά σου στοιχεία. Αυτή σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται και για το επόμενο έντονο χαρακτηριστικό σου, το χιούμορ σου, που καταφέρνει να κάνει τους πάντες να πεθαίνουν στα γέλια. 

Καρύδα

Είσαι ό,τι πιο χαλαρό υπάρχει. Κυριολεκτικά αφήνεις τη ζωή σου να κυλάει, όπως εκείνη θέλει, χωρίς να πιέζεις απολύτως τίποτα. Η ηρεμία σου δεν σε εγκαταλείπει σε καμία φάση της ζωής σου, όσο κι αν θα φρίκαρε άλλος στη θέση σου. 

Σμέουρο

Έχεις πολύ συγκεκριμένα γούστα, άσχετα με το αν δεν είναι τόσο συμβατικά. Σε έναν βαθμό, έχεις μάθει να αναλαμβάνεις ρίσκα και να μη σε νοιάζει αν στο τέλος της ημέρας όσα αγαπάς είναι και τα πιο δύσκολα να τα αποκτήσεις. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!