Πιστεύω βαθύτατα ότι οι επιλογές μας ακόμα και στα πιο απλά και μικρά πράγματα μαρτυρούν κάτι για την προσωπικότητά μας. Το αγαπημένο μας κάθε τι μαρτυρά ακόμα περισσότερα. Προφανώς, δεν γίνεται να τα αναλύσουμε όλα ώρα. Πιάνουμε μία κατηγορία τη φορά. Για την ώρα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με το τι μαρτυρά το αγαπημένο σου είδος σοκολάτας για την προσωπικότητά σου. 

Σοκολάτα γάλακτος

Είσαι τελειομανής και δεν σου αρέσει να κάνεις λάθη. Βασικά, δεν κάνεις όντως σχεδόν ποτέ λάθη. Το μυστικό σου; Μένεις στα κλασικά, δοκιμασμένα και πετυχημένα μονοπάτια της ζωής. Είτε μιλάμε για το πώς δουλεύεις, είτε για το πώς φλερτάρεις, είτε για το τι σοκολάτα τρως. Θες να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και επειδή συνήθως το καταφέρνεις, οι γύρω σου δεν μπορούν να σε αγνοήσουν. 

Μαύρη σοκολάτα

Είσαι ο ξεκάθαρα διανοούμενος-συμβουλάτορας της παρέας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πιθανώς πάντα σε ξεχωρίζουν ως έξυπνο, ότι έχεις μία αρκετά σφαιρική οπτική του κόσμου και ότι το κριτήριο σου συνήθως είναι αλάνθαστο. Μέσα σε όλα πάντα βγάζεις μία αύρα πιο ώριμου από την ηλικία του ανθρώπου, που είναι σαν να βγήκε από άλλη εποχή. 

Λευκή σοκολάτα

Τι δεν είσαι; Ήρεμος, βαρετός, ήσυχος, μετρημένος και διακριτικός. Είσαι ένας τρομερά αστείος άνθρωπος, που του αρέσει να κάνει φασαρία και δεν κάθεται σχεδόν ποτέ. Όσο για το γούστο σου, δεν το απέκτησες σε μια μέρα, αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών αναζητήσεων και δοκιμών. 

Σοκολάτα με καραμέλα

Είσαι από τους περιπετειώδεις ανθρώπους, που προτιμάνε τα πράγματα και τους συνδυασμούς, που τους προκαλούν συγκινήσεις. Σε γενικές γραμμές, θα σε λέγαμε ιδιαίτερα γλυκό, διασκεδαστικό και γεμάτο ενέργεια, ενώ οι άνθρωποι σχεδόν εθίζονται στην παρουσία σου. Πιθανώς, αν ζητούσαμε από τους γνωστούς σου να σε περιγράψουν με μία λέξη, θα έλεγαν “τρελός”. 

Φράουλες με σοκολάτα

Είσαι άνθρωπος που σκέφτεται τους άλλους και που δεν έχει εγωισμούς. Γι’ αυτό η αγαπημένη σου σοκολάτα είναι ένα από τα βασικά σύμβολα της αγάπης. Θες οι γύρω σου να αισθάνονται καλά και ξέρεις ότι αυτό πάντα μπορεί να επιτευχθεί αν τους προσφέρεις μία φράουλα λουσμένη στη σοκολάτα.