Όταν οι μεγαλύτεροι Έλληνες και ξένοι σεφ αναφέρονται στα πιο νόστιμα τυριά της Ελλάδας, εκφράζουν το θαυμασμό τους για τον Συριανό “Ζωζεφίνο” που έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον τομέα της γεύσης. Πρόκειται για μια μεγάλη τυροκομική μονάδα (η μεγαλύτερη του νησιού) που δίνει σημασία στην κάθε φάση δημιουργίας των εξαιρετικών της τυριών, δηλαδή την παστερίωση, την επεξεργασία και την παραγωγή τους, γι’ αυτό και διαθέτει τα πιο εξελιγμένα και ασφαλή μηχανήματα, ενώ παράλληλα εφαρμόζεται και το σύστημα ISO 22000:2005.
Η διάθεση των προϊόντων αυτών δεν γίνεται μόνο στη συριανή αγορά. Τα προϊόντα της μπορεί να τα βρει κανείς και σε άλλα νησιά όπως η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Μήλος, η Σίφνος, η Κύθνος, η Χίος, η Ρόδος και η Κως αλλά και στα μεγάλα supermarkets της Αθήνας, σε delicatessen και σε συνοικιακά καταστήματα. Επίσης, γίνονται εξαγωγές σε Γερμανία και Γαλλία!