Το καλοκαίρι έρχεται, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και εμείς ψάχνουμε όλο και περισσότερο τρόπους να δροσιστούμε. Προφανώς, αν αυτοί περιέχουν και αλκοόλ, ακόμα καλύτερα. Γι’ αυτό και οι frozen margaritas είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές σε cocktails. Κι ενώ πάντα κλασικές γεύσεις, όπως λεμόνι και lime, τις αγαπάμε, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε πειραματισμούς. Εξάλλου, η αγαπημένη frozen margarita καρπούζι της Kendall Jenner ακούγεται πεντανόστιμη, αλλά και τρομερά δροσιστική. 

Γιατί συγκεκριμένα αυτή η margarita; Διότι η αδερφή της Jenner, Kourtney Kardashian, μόλις μοιράστηκε τη συνταγή στο ιστολόγιο της, Poosh, για να φτιάξεις τέσσερα ποτήρια. Το τέλειο; Είναι εξαιρετικά απλή και απαιτεί μόλις πέντε λεπτά προετοιμασία (αν έχεις έτοιμο κομμένο το καρπούζι σου). Τι θα χρειαστείς, για να την φτιάξεις; Προφανώς, 4-5 κούπες κομμένο καρπούζι, 1/2 κούπα τεκίλα, 1/8 της κούπας λικέρ πορτοκάλι, 1/4 της κούπας νέκταρ αγαύης, 1/4 της κούπας χυμό lime και πάγο. 

Πολύ απλά, ρίχνεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ και προσθέτεις περισσότερο πάγο, μέχρι να φτάσεις την επιθυμητή σύσταση. Για φινάλε, ρίχνεις τη margarita σε ένα ποτήρι, που θα έχεις περάσει με λίγο lime και με αλάτι και είσαι έτοιμος. Απόλαυσέ την στο μπαλκόνι σου, στον κήπο σου ή στην (πιθανώς φουσκωτή) πισίνα σου.