Όχι όλοι, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς πίνουμε αλκοόλ. Είτε σε συχνή βάση είτε μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Είτε σε μεγάλες ποσότητες είτε μόλις ένα ποτήρι. Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχουμε το αγαπημένο μας, που σχεδόν πάντα είναι η Νο1 επιλογή μας. Τι μαρτυρά, όμως, αυτό για την προσωπικότητά μας; 

Κρασί

San Francisco Wine GIF by Team Coco - Find & Share on GIPHY

Είσαι τρομερά κοινωνικός και ξέρεις πώς να κινείς τις συζητήσεις και να αποφεύγεις τις άβολες σιωπές. Παράλληλα, έχεις μπόλικη αυτοπεποίθηση, δεν φοβάσαι εύκολα και είσαι αρκετά ευθύς. Αυτό, βέβαια, συχνά σε κάνει και να ξεπερνάς κάποια όρια, πιάνοντας τα πιο πικάντικα θέματα. Αν έχεις και προτίμηση στο χρώμα, πάνω κάτω οι λάτρεις του κόκκινου κρασιού είναι αρκετά πιο σνομπ άνθρωποι, του λευκού μπορούν να μιλάνε ασταμάτητα για ώρες και του ροζέ είναι οι πιο τολμηροί, που δοκιμάζουν νέα πράγματα. 

Μπίρα

4x16 | GIF | PrimoGIF

Είσαι πεισματάρης και δεν ξεκολλάς ποτέ από τις συνήθειες και τις απόψεις σου. Είσαι εξαιρετικά σταθερός και πιστός άνθρωπος και αυτό συχνά έχει αποτέλεσμα να μην τολμάς καν να σκεφτείς να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Επίσης, λογικά ξέρεις πολύ καλά πώς αντιδρά το σώμα σου στο αλκοόλ και, ενώ η μπίρα είναι σχεδόν νερό για εσένα, ξέρεις ακριβώς πότε πρέπει να σταματήσεις, για να μη σε πειράξει. Σε περίπτωση που πάντα παραγγέλνεις craft μπίρες, ωστόσο, το πράγμα αλλάζει, αφού τείνεις να είσαι καινοτόμος και να δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια.

Ουίσκι

Essential Guide to the Whiskey of Sci-Fi, Fantasy, and Comics – Nerdatron

Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η μία είναι να το πίνεις σκέτο. Σε αυτή την περίπτωση, σε πετυχαίνουμε είτε να κάθεσαι μόνος σου σε μία γωνία είτε να συμμετέχεις σε μία πολύ βαθιά συζήτηση. Είσαι αρκετά κλειστός άνθρωπος, αλλά μόλις κάποιος σε ξεκλειδώσει, δεν σταματάς να μιλάς. Επιπλέον, δεν μασάς τα λόγια σου και, όταν σού ζητούν συμβουλές, δεν χαϊδεύεις αυτιά. Από την άλλη, αν προτιμάς το ουίσκι σου σε cocktail εισαι πιο κοινωνικός και αρκετά πιο περιπετειώδης προσωπικότητα. Παράλληλα, έχεις την εντύπωση ότι είσαι ο βασιλιάς του σύμπαντος και γι’ αυτό είναι καλό να έχεις κάποιον, που μπορεί να σε γειώνει, δίπλα σου.

Βότκα

Clube Da Vodka GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Παίζει σημαντικό ρόλο πώς πίνεις τη βότκα σου. Αν ο σταθερός συνδυασμός σου είναι βότκα με σόδα, τότε μάλλον ενδιαφέρεσαι αρκετά για τη διατροφή σου. Δεν σταματάς ποτέ να επιδιώκεις την καλή υγεία και λογικά ούτε καν σκέφτεσαι να αγγίξεις τα πατατάκια, που σού έφερε ο σερβιτόρος μαζί με το ποτό σου. Εναλλακτικά, αν πάντα συνδυάζεις τη βότκα σου με κάποιον χυμό, οι πιθανότητες λένε ότι είσαι η ψυχή του πάρτι, με την ενέργειά σου να μην τελειώνει ποτέ. Το κακό σου είναι πως συχνά γίνεσαι πιεστικός προς τους άλλους και θες να διασκεδάζουν ασταμάτητα, ακριβώς όπως κι εσύ. 

Τεκίλα

Best Tequila GIFs | Gfycat

Θες να ζεις την στιγμή και το να περνάς καλά είναι προτεραιότητά σου. Έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό δεν σε νοιάζει καθόλου ό,τι κι αν κάνεις μεθυσμένος. Εξάλλου, η ντροπή δεν είναι κάτι, που σε αφορά. Είναι αρκετά πιθανό οι γύρω σου να αμφισβητούν συνεχώς τις επιλογές σου, αφού αυτές φαντάζουν επιπόλαιες, αν όχι και ριψοκίνδυνες. Όχι ότι, βέβαια, αυτό σε πτοεί με κάποιον τρόπο. Το αρνητικό σου είναι ότι δεν θες να μένεις μόνος σου ούτε στιγμή και συνεχώς ψάχνεις παρέα, ακόμα κι αν δεν συμπαθείς ιδιαίτερα τα άτομα, με τα οποία καταλήγεις. 

Τζιν

313 Dry Gin GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Είσαι ο πιο μυστήριος απ’ όλους και απολαμβάνεις κάθε στιγμή, που οι άλλοι παλεύουν να σε καταλάβουν κάπως καλύτερα. Συχνά μπαίνει πάνω σου η ταμπέλα του διανοούμενου και όχι τυχαία, αφού μαζί σου κάποιος μπορεί να κάνει από τις πιο φιλοσοφημένες συζητήσεις. Συνήθως προτιμάς να έχεις γύρω σου άτομα παρόμοιας ενέργειας και όχι όσους αντιμετωπίζουν τα πάντα απλά ως πάρτι και διασκέδαση. Ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι και τι θες από τη ζωή και λογικά έχεις δρομολογήσει όλη την επαγγελματική πορεία σου.