Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορείς να πας για ψυχοθεραπεία. Μπορείς να παρατηρήσεις λίγο περισσότερο τους φίλους σου. Μπορείς να αυτομελετήσεις τη συμπεριφορά σου. Κάποιοι πιστεύουν στα ζώδια. Εμείς πιστεύουμε στο να μεταφράσουμε το αγαπημένο σου γλυκό σε στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε. 

Μπισκότα

 Σου αρέσουν τα κλασικά πράγματα και κολλάς στις συνήθειές σου. Είσαι τρομερά πεισματάρης, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν αφήνεις τίποτα να σε κρατήσει μακριά από τα όνειρά σου. Με άλλα λόγια, δεν θα προτείναμε σε κανέναν να σε κοντράρει. Έχεις, πάντως, και μία αρκετά μαλακή και χαλαρή πλευρά. Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, που θα καταφέρει να περάσει το σκληρό εξωτερικό σου και να φτάσει σε αυτήν. 

Κέικ

Είσαι ένας τρομερά γλυκός άνθρωπος. Θες να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει θύμα, μιας και δεν αφήνεις κανέναν να σε πατήσει. Εξάλλου, έχεις βρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ της γλυκύτητας και του θάρρους σου. Επιπλέον, είσαι τρομερά δημιουργικός και καταφέρνεις να βρεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. 

Cupcakes

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουν τεράστια διαφορά με το κέικ. Γιατί τα προτιμάς; Διότι δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι. Ειδικά τα πράγματα που σου αρέσουν. Κι αυτό είναι το βασικό σου μειονέκτημα. Από εκεί και πέρα, τα πας ιδιαίτερα καλά με τους ανθρώπους, είσαι εξαιρετικά κοινωνικός και κάνεις συνεχώς νέους φίλους. Ξέρεις ήδη να περνάς καλά, αλλά ψάχνεις τον άνθρωπο, που θα ξεδιπλώσει την πιο άγρια πλευρά σου. 

Brownies

Ζεις τη ζωή στο φουλ και εκτιμάς τα καλύτερα πράγματα που έχει να σου προσφέρει. Δεν αναζητάς απλά την περιπέτεια, αλλά και τα ρίσκα, που θα σε κάνουν να δοκιμάσεις τα όρια σου. Έχεις μία τεράστια φλόγα μέσα σου, όποτε μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Βγες εκεί έξω και ζήσε όσα περισσότερα μπορείς. Το βασικό πλην σου; Είσαι αρκετά αναποφάσιστος άνθρωπος. 

Πίτα

Είσαι ο άνθρωπος που ποτέ δεν θα σταματήσει να πιστεύει ότι το φαγητό της γιαγιάς του είναι το καλύτερο φαγητό του κόσμου. Είσαι βαθιά παραδοσιακός, σφιχτά δεμένος με τις ρίζες σου και τρομερά απρόθυμος να παρατήσεις το παλιό για κάτι πιο καινούργιο. Το τέλειο Σαββατόβραδο για εσένα περιλαμβάνει κούρνιασμα στον καναπέ αγκαλιά με το κατοικίδιο σου (ή έστω την πίτα σου), ενώ το ιστορικό του browser σου είναι γεμάτο με συνταγές και DIY κατασκευές. 

Παγωτό

Αν θες κάτι, το παίρνεις. Τελεία. Γι’ αυτό και είσαι συνεχώς απασχολημένος και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Κάποιες φορές κουράζεσαι; Ναι, αλλά προσπαθείς να μην το δείχνεις και δεν επιτρέπεις αυτό να σε απομακρύνει από τον στόχο σου. Είσαι η επιτομή του multitasking, σε σημείο που κάποιοι απλά νομίζουν ότι λες ψέματα και τους αποφεύγεις με δικαιολογίες. Να πούμε, βέβαια, ότι έχεις τρομερή ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτό σε κάνει από τα καλύτερα αφεντικά, αλλά και από τους πιο υποστηρικτικούς φίλους. 

Παγωμένο γιαούρτι

Έχεις μία τεράστια μανία με τις τάσεις, ενώ είσαι εθισμένος στο κινητό σου. Ναι, όλοι είμαστε λίγο πολύ, αλλά εσύ μάς ξεπερνάς όλους. Αναζητάς συνεχώς κάποιον, που θα μοιραστείτε μαζί την αγάπη σου για τις τάσεις της μόδας, τα κουτσομπολιά των διασήμων, τις selfies και όλα τα social media. Επιπλέον, δίνεις καταπληκτικές συμβουλές, είτε έχουν να κάνουν με ρούχα, είτε με αποφάσεις ζωής. 

Ζαχαρωτά

Λάτρεψες τα ζαχαρωτά όταν ήσουν ένας μικρός διαβολάκος ως παιδί. Και ξέρεις κάτι; Ακόμα τα λατρεύεις. Ακόμα είσαι παιδί. Και ακόμα είσαι ένας μικρός διαβολάκος. Βάζεις τη διασκέδαση πάνω απ’ όλα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κλαμπάρεις όλο το βράδυ, ενώ το πρωί έχεις μία πολύ σημαντική παρουσίαση. Πάντως, όποιος βγει μαζί σου σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθεί. Χρειάζεσαι ξεκάθαρα, βέβαια, κάποιον που θα στηρίζει όλη την τρέλα σου, αλλά θα ξέρει πότε να βάζει φρένο, όταν πας να ξεπεράσεις τα όρια.