Πάνω στην Παραλία Ναυπλίου με την ασύγκριτη γραφική θέα προς το επιβλητικό Μπούρτζι, ο Αραπάκος εδώ και 40 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, έμπειρος επιχειρηματίας της εστίασης εμπνεύστηκε τον “Αραπάκο” από την αγάπη του για την ποιότητα και την παράδοση, αλλά και τα φρέσκα προϊόντα μαγειρεμένα με μεράκι κι αγάπη. Πλέον η σκυτάλη έχει περάσει στους γιους τους Κωνσταντίνο και Δήμητρη που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση, διατηρώντας τον “Αραπάκο” στην κορυφή των προτιμήσεων ντόπιων, αλλά ταξιδευτών που επιλέγουν το Ναύπλιο για την απαραίτητη απόδραση από την καθημερινότητα.

Στον “Αραπάκο” η ψαριά καθορίζει πάντα τα πιάτα της ημέρας καθώς το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά αποτελούν το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου, παρέα με το υπόλοιπο ενημερωμένο, σύγχρονο μενού που συνδυάζει την ελληνική κουζίνα με κάποια πιο ευρωπαϊκά, μοντέρνα στοιχεία. Η γαριδομακαρονάδα, διαχρονικό best seller του “Αραπάκου” συναντά πιάτα όπως το κους κους με θαλασσινά ή το φιλέτο λαβράκι. Τα λαχταριστά ορεκτικά μπορούν να εγείρουν έριδες μεταξύ των συνδαιτυμόνων εξαιτίας της νοστιμιάς τους για αυτό μην θεωρήσετε ότι είναι ποτέ αρκετά, θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού.

Οι άνθρωποι πίσω από τον Αραπάκο δεν πιστεύουν στα πολύπλοκα, επιτηδευμένα πιάτα, αντίθετα επενδύουν στην απλότητα και τις αυθεντικές γεύσεις που έχουν καθορίσει την αναλλοίωτη ποιότητα των υπηρεσιών του εδώ και χρόνια. Κι επειδή δεν φτάνει το ψάρι να είναι φρέσκο, αλλά και να ξέρεις πως να το μαγειρέψεις, τη μαεστρία του Αραπάκου στο ψήσιμο δύσκολα την ξεπερνάει κανείς.

Συνδυάστε ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η θάλασσα με κρασιά και αποστάγματα από ντόπιους παραγωγούς σε ένα χώρο που συνδυάζει το παραδοσιακό με μοντέρνο και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του όλο το χρόνο, είτε στην προσεγμένη και cozy εσωτερική σάλα, είτε στον εξωτερικό, ανοιχτό χώρο με την απίστευτη θέα.

Στον Αραπάκο ξέρουν ότι το πιο δυνατό συστατικό για ένα φαγητό είναι η αγάπη. Η πολυετής πείρα, η ποιότητα, το άψογο σέρβις και η φιλική ατμόσφαιρα είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν κατατάξει τον Αραπάκο, πρώτο στην καρδιά των πελατών του.

Αραπάκος,
Μπουμπουλίνας 81
Τηλ: 27520 27675
www.arapakos.gr
Instagram
Facebook

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!