Όλοι αγαπούν την πίτσα. Ακόμα κι αυτοί που δεν την τρώνε συχνά λόγω των θερμίδων της, έχουν αισθήματα για την πίτσα και δεν θα πουν εύκολα όχι σε ένα κομμάτι της αν αυτή βρεθεί μπροστά τους ξεροψημένη και πλούσια σε υλικά, ακόμα κι αν αυτά δεν είναι και τόσο του γούστου τους.

Το φετινό καλοκαίρι, με τις πολλές αθλητικές διοργανώσεις, η πίτσα δίνει τα ρέστα της στις σπιτικές μαζώξεις, ενώ πολύ συχνά γίνεται αντικείμενο διαφωνιών ως προς το τι θα έχει πάνω της. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα συνηθέστερα αυτά υλικά ξεκινώντας από το λιγότερο δημοφιλές, που όχι, δεν είναι ο ανανάς.

Σπανάκι

Ο ανανάς δεν είναι το λιγότερο δημοφιλές υλικό στην κορφή μιας πίτσας διότι υπάρχει και το σπανάκι. Εκτός κι αν είσαι ο Ποπάυ, δεν μπορούμε να φανταστούμε ποια περίεργη διάθεση μπορεί να σε κάνει να παραγγείλεις πίτσα σπανάκι. Η δικαιολογία ότι θέλεις να βάλεις περισσότερα λαχανικά στην ζωή σου δεν είναι έγκυρη με την πίτσα.


Ανανάς

Η φράση πίτσα-ανανάς είναι το πιο γρήγορο ανέκδοτο, ιδιαίτερα ανάμεσα σε αντροπαρέες που μαζεύτηκαν σε κάποιο σπίτι να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο, όμως είναι ένα πραγματικό υλικό γέμισης και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που το παραγγέλνουν.


Πράσινες πιπεριές

Οι πιπεριές ανήκουν στα δημοφιλή υλικά πίτσας και δίνουν αυτήν την έξτρα γεύση που ταιριάζει ωραία με τα τυριά και τα αλλαντικά. Έξτρα πράσινες πιπεριές όμως δίνουν υπερβολικό άρωμα κήπου, που πολύς κόσμος δεν αγαπάει ιδιαίτερα.


Μαύρες ελιές

Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Η ελιά και ιδιαίτερα η μαύρη ελιά, έχει πολύ έντονη γεύση που καλύπτει τις υπόλοιπες νοστιμιές, είναι όμως από τα συνηθισμένα υλικά των vegetarian pizza lovers, οπότε πάμε πάσο.


Έξτρα τυρί

Εδώ αρχίζουμε να βαδίζουμε σε αγαπημένο έδαφος. Όποιος δεν έχει παραγγείλει έστω και μία φορά στην ζωή του έξτρα τυρί στην πίτσα, να σηκώσει το χέρι του. Σωστά. Κανείς!


Μπέικον

Μεταξύ μας, το μπέικον νοστιμίζει τα πάντα. Όπου και να το προσθέσεις, από ένα πιάτο με ταπεινά τηγανιτά αβγά, ως το σάντουιτς της αρεσκείας σου, το μπέικον βασιλεύει. Στην πίτσα κάνει τα πάντα νοστιμότερα και το λατρεύουμε.


Λουκάνικο

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα που κάναμε ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, περιμέναμε το λουκάνικο να βρίσκεται πιο ψηλά στην ταπεινή αυτή λίστα και όχι στην τέταρτη θέση και σίγουρα όχι πίσω από το επόμενο συστατικό, όμως ναι, το λουκάνικο έρχεται πίσω από τα…


Κρεμμύδια

Cuisine Italian Home Made Salami Onion Pizza Meal

Εντάξει, ξέρουμε, τα κρεμμύδια νοστιμίζουν πολλές συνταγές αλλά και την πίτσα; ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ; Ας όψονται οι vegetarians και οι vigans της παρέας που τα ανέβασαν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις.


Μανιτάρια

Με τον ίδιο τρόπο τρύπωσαν και τα μανιτάρια στην δεύτερη θέση καθώς αγαπιούνται από όλους όπως φαίνεται, vegetarians και μη. Εντάξει, κι εμείς τα παραγγέλνουμε τακτικά.


Pepperoni

Φυσικά και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ποιος δεν ενθουσιάζεται να βλέπει τα ξεροψημένα πεντανόστιμα αυτά δισκάκια ξαπλωμένα μέσα στο λιωμένο τυρί της πίτσας του;

Τώρα ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε κι εμείς μια πίτσα διότι μας είναι αδύνατο να γράφουμε γι’ αυτήν και να μην την τρώμε.